Ухапшена четворица осумњичених за двоструко убиство у Футогу

Свим осумњиченима је одређен полицијски притвор до 48 сати.

Фото: 021.rs

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду ухапсили су Н. Л. (2000) из овог града, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело тешко убиство. Ухапшене су, такође, још три особе које се доводе у везу са убиством двојице младића у Футогу, наводи се у саопштењу МУП-а.


Сумња се да је Н. Л. око поноћи, на улици, хицима из пиштоља усмртио деветнаестогодишњег Футожанина и тешко ранио двадесетогодишњака из овог места који је, од последица, преминуо у Клиничком центру Војводине.

Четворици ухапшених одређено је задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.

Портал 021.rs преноси да је новосадска полиција је ухапсила четворицу осумњичених за двоструко убиство у Футогу. У питању су Б.Г. (26), Б.Д (24), Н.Л. (23) и О.Р. (21). Прве информације из истраге говоре да се ради о обрачуну због раније нерашчишћених односа, а поједини нападачи су из Бегеча. Како сазнаје 021.rs, након саслушања и испитивања младића, како би се утврдило ко је пуцао код Основне школе „Десанка Максимовић“, свим осумњиченима је одређен полицијски притвор до 48 сати.

Пуцњава из аутомобила у покрету у Футогу, младић убијен на лицу места

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here