Данас је последњи дан за пријаву штете на територији oпштине Бачка Паланка

Пријава информација о насталој штети ће се вршити закључно са петком 25. августа 2023. године.

БАЧКА ПАЛАНКА – На основу настале материјалне штете услед временских неприлика на грађевинским објектима и пољопривредним земљиштима на територији општине Бачка Паланка, 19. и 21. јула, грађани пријављују информације о месту настанка штете и личним контакт подацима власника објеката и земљишта, почевши од 20.07, наводи се на сајту Општине Бачка Паланка. 


Пријава информација о насталој штети ће се вршити закључно са петком 25. августа 2023. године. За стамбене објекте штета се пријављује путем бројева телефона 021/210-1199 и 021/210-1117, лично у згради Општине Бачка Паланка канцеларија број 19 или путем мејла: [email protected] Штета на пољопривредним усевима се пријављује у згради Општине Бачка Паланка канцеларија број 31.

У Општини Бачка Паланка формиране су Комисије за процену штете настале на стамбеним објектима након елементарних и других непогода и то у данима 19.07. и 21.07. на територији општине Бачка Паланка, које на терену врше прикупљање и обраду података у складу са Законом.

„Моле се грађани да пријаве штету у назначеном року, јер пријаве које су упућене након предвиђеног рока неће се разматрати изузев у случајевима прописаним Законом“, додаје се у саопштењу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here