Uhapšeno više osoba iz Bačke Palanke i Bača zbog crne magije

Muškarcu uzeli 4,3 miliona dinara

11334
Фото: rattanakun

Aleksinačka policija uhapsila je Lj. N. (20) i Z. N. (58) iz Bača kao i D. V. (29), V. Đ. (36) i J. L. (27) iz Bačke Palanke zbog sumnje da su na prevaru od tridesetšestogodišnjeg muškarca uzeli 4,3 miliona dinara kako bi ga oslobodili „crne magije“.


– Sumnja se da je Lj. N. više puta, od jula do septembra ove godine, pozivala tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline Aleksinca, govoreći mu da je pod dejstvom crne magije i da ubrzo može umreti, a zatim mu ponudila da mu skine magiju uz novčanu nadoknadu, što je on i prihvatio – kaže izvor „Blica“.

Lj. M. mu je, kako se sumnja, davala uputstva da elektronski uplati novac ostalim osumnjičenima, saopštila je niška policija. Posebno je zanimljivo to što su osumnjičeni prevaranti u rodbinskim i prijateljskim vezama.

-Z.N. je majka prvoosumljičene Lj.N., D.V. je njen suprug a V.Đ. njegova rođaka, dok je J.L. prijatelj. Oštećeni muškarac se inače bavi poljoprivredom pa je imao neki novac kod sebe koji je po instrukcijama Lj.N. uplaćivao ostalima. LJ.N. mu je govorila da će umreti zbog crne magije i da se upravo zbog toge i ne može oženiti. Kada mu je nestalo para počeo je da se pozajmljuje. Na kraju se obratio policiji kada je shvatio da je izigran, kaže naš izvor.

Slučaj je rešem intenzivnim operativnom radom aleksinačke policije a osumnjičeni su uhapšeni u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here