Нови ресторан у срцу Бачке Паланке – BORA BISTRO

Откријте нови свет укуса и естетике у BORA BISTRO-у, новом ресторану у Бачкој Паланци.

5188

Бачка Паланка је овог априла постала богатија за још једну прелепу атракцију која ће красити наш центар, а уједно и обогатити гастрономску и угоститељску понуду Бачке Паланке. Отворен је ресторан BORA BISTRO који се налази на углу улицa Милана Курепе и Југословенске армије.


BORA BISTRO је део угоститељског комлплекса  и послује у оквиру Bora Bar-a, који се налази тик уз овај нови ресторан и Bora River кафе ресторана који се налази на Градској плажи у Бачкој Паланци.

Овај модерно опремљен ресторан ће вам сигуно одузети дах када први пут закорачите у њега, а љубазни конобари и феноменална храна ће наставити да вас одушевљавају. Њихов мени вам нуди одличан избор доручка, хладна и топла предјела, оброк салате, сендвиче, пасте и рижота и дезерте. Међутим, главна јела су право изненађење зато што су мислили и на гурмане, тако да се у понуди главних јела може пробати гулаш, запечена буткица, кобасице са зачињеним кромпиром, бурито, бургер и пилетина.

У понуди је и посни мени, као и јела без глутена како би задовољили све укусе.

Посебну пажњу посветили су пицама чијој припреми су посветили посебну пажњу. Тесто од ког се прави пица подлеже процесу ферментације, не користе се адитиви и квасац.

Откријте нови свет укуса и естетике у BORA BISTRO-у!

Сво пециво које је у понуди сами праве и пеку у њиховој кухињи која је опремљена најмодернијим пећима. У њиховој понуди су такође и дечији мени и колачи који ће освојити како својим укусом, тако и изгледом.

Можемо приметити да је сваком сегменту овог ресторана поклоњена велика пажња, што можете видети и на фотографијама, а препоручујемо да посетите овај прелеп ресторани пробате јела из њихове кухиње, која су заиста укусна, лепо сервирана и веома повољна.

Контакт: 

Телефон: 065 5537777

Радно време: Радним данима и викендом од 07:00 до 23:00 часа

Инстаграм: borabistro_backapalanka


Упознајте и Bora Bar и Bora River који већ успешно послују у Бачкој Паланци и једна су од препознатљивих атракција нашег града:

Bora Bar

Bora River

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here