Зашто треба да посетите нову палачинкарницу у Уској улици

House of Pancakes доноси нове укусе ваше омиљене посластице!

У срцу Бачке Паланке, у улици Милана Курепе налази се недавно отворена палачинкарница House of Pancakes. Ова кућа укусних десерта, која се налази у Уској улици вам нуди велики избор слатких и сланих палачинки, као и тост сендвича.


Палачинка увек може било да је доручак, ручак, ужина или вечера, слатка или слана у било које доба дана. Па није ни чудо да је настала још у V веку пре нове ере у Египту и до дан данас је незаобилазна храна у људској култури.

Нутела, воћна, киндер, орео, пистаћ малина или нека друга комбинација која ће вас одвести у царство чула укуса домаће палачинке – избор је на вама.

У понуди посластирчарнице House of Pancakes можете пронаћи слатке, слане  и америчке палачинке. За љубитеље сланих палачинки ту су поховане, са димљеним белим месом и индекс палачинке. Америчка Рафеало и пистаћ америчку палачинку просто морате пробати. Што се тиче слатких палачинки кад баците поглед на мени, просто му нема краја. Од сникерс, чиз кејк, медено срце па све до плачинке са медом и орасима и џем палачинке. Све су укусне и слатке прсте да полижете.

Из велике понуде слатких палачинки издвојају палачинку са киндер буено и рафаело намазом, која се топи устима и ствара посебан ужитак.

А из великог избора сланих палачинки, издвајају поховану индекс палачинку. Имају у понуди тост сендвиче и то са шунком, куленом, печеницом, пилетином ако вам баш није до палачинке, у шта сумњамо јер увек је право време за палачинку. Такође, можете поручити и порцију помфрита или тост сир, ако волите да се сочан сир развлачи у вашем сендвичу.

Наравно да је ту и програм за најмлађе

У понуди дечијег менија имаjу Мала сирена и Патролне шапе палачинке, које ће одушевити малишане. Богат мени House of Pancakes се не завршава на палачинкама.

Палачинке с љубављу за све бате, секе, клинце, клинцезе, родитеље, баке и деке. Просто не можемо да замислимо да неко не воли домаће палачинке, које ће су управо такве са пуно љубављу и пажње у палачинкарници House of Pancakes.

Сваког дана радиће достава за вас у сарадњи са доставном службом – DoTebe, како би у било ком моменту ваша палачинка стигла до вас.


Контакт телефон за доставу и поруџбине: 060 1471760

Радно време: 

Понедељак – субота: Од 08:00 до 22:00 часа

Недеља: Од 15:00 до 22:00 часа

houseofpancakes_bp

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here