„Права пекара – Кулинара“ отворила објекат у Бачкој Паланци

Посетите Права пекару - Кулинару и упознајте се са преукусним куваним јелима, бургерима, буритосима и укусним дезертима.

„Права пекара – Кулинара“ у четвртак 7. марта отворила је свој објекат на адреси Краља Петра Првог 31 у Бачкој Паланци, на месту досадашње пекаре Тривит.


Нову понуду чини велики асортиман јела – од пекарских пецива, здравих Тонус производа, свежих салата до куваних јела и акцијских оброка. „Права пекара“ и „Кулинара“ представљају право изобиље укуса и квалитета у свету гастрономије. Ова два бренда обједињују богато пекарско наслеђе и разноврсну понуду јела компаније Тривит.

Купце очекују стални акцијски оброци

У „Правој пекари“ можете уживати у широком спектру производа, од разноврсних хлебова и пецива до сочних бурека, пита, пица и укусних сендвича.

Кувана храна, роштиљ и велики избор сендвича и оброк салата

С друге стране, „Кулинара“ доноси широк асортиман куваних јела, свежих салата и разноврсних месних специјалитета. Бургери из њихове понуде су састављени искључиво од стопостотног јунећег меса. У понуди су и укусни гулаши, аутентичне италијанске пасте, карађорђеве шницле и разнолики сендвичи, као и посни и вегетеријански програм.

Кувана храна сваког дана од 11 часова 

Од здравог асортимана у понуди су оброк салате, али и кувана јела попут рижота, бораније, грашка и пасуља по рецептима како их код куће праве наше маме и баке.

Не пропустите да пробате нешто од јела из њихове понуде! Цене су приступачне и, поред здравственог аспекта пекарских производа, фокус се даје и на свежину и контролу квалитета производа.

Посетиоцима је на располагању, поред простора за конзумирање оброка у пекари, и прелепа стаклена башта коју могу да користе да уживају у свом укусном оброку.

Радно време објекта:

Радним данима и суботом: Од 05:00 до 21:00 часова; Недеља је нерадна.

pravapekara.kulinara

prava.pekara.kulinara

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here