Отвoрена је самоуслужна купаоница паса у Бачкој Паланци

Окупајте вашег љубимца јефтино, брзо и без заказивања.

У Бачкој Паланци, на адреси Југословенске армије 26, 1. марта отворена је прва самоуслужна купаоница паса, која ће власницима паса олакшати одржавање хигијене њихових љубимаца уз уштеду буџета.


Како функционише самоуслужна перионица паса?

Машина за самоуслужно купање љубимаца је једноставна за коришћење, слично као самоуслужна перионица за кола. Када унесете уплату, тајмер омогућава да користите време које сте платили на начин који одаберете. Ви бирате опције прања – на вама је избор! Сви производи се убацују у млаз воде, што омогућава да се већина паса окупа у року од пар минута.

Руковање машином за купање паса је врло једноставно

Окупајте вашег љубимца јефтино, брзо и без заказивања. Потребно је да понесете само пешкир са собом.

Купање вашег љубимца је веома једноставно: један минут је 50 динара, за мање псе купање траје око 10 минута, а за веће псе – око 20 минута. Ипак, крајња цена не зависи само од величине љубимца, већ и од брзине којом га власник купа.

50 дин = 1 минут, машина прима папирни новац и не враћа кусур

 

У понуди ове самоуслужне перионице, поред шампона, постоји могућност да изаберете и остале програме као што су испирање, третирање регенератором, сушење феном, третирање средством против бува. У кади постоје два ланца која можете да закачите за огрлицу свог љубимца ако је то потребно, како би га држали мирним током процеса купања.

Машина за самоуслужно купање паса је веома једноставна за коришћење, уколико се не будете сналазили, на екрану у локалу ће бити видео снимак на којем је објашњено како се користи.

Контакт подаци: 

Радно време саомоуслужне купаонице је сваким радним даном и викендом од 08:00 до 22:00 часа.

Контакт телефон: 065 204 2732

Адреса: Југословенске армије 26, Бачка Паланка

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here