Почело слагање бехатона у центру Бачке Паланке

26.02.2024.

Фото: БАП ВЕСТИ

БАЧКА ПАЛАНКА – Радови на уређењу пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци почели су 11.12.2023. године. До сада су извођачи радова уклањали стари бехатон и припремали подлогу за постављање нових бехатон коцки.

Фото: БАП ВЕСТИ

Грађани су са посебним занимањем пратили радове и ишчекивали постављање нових бехатон коцки, у нади да виде како ће то изгледати уређене пешачке стазе и паркинг у центру. Управо из тог разлога смо посетили паркинг код зграде Општине (иза Пореске управе) где је управо почело слагање бехатона и забележили почетак овог посла. Погледајте!

Да подсетимо, пројекат „Уређење пешачких површина и паркинг простора у централној градској зони у Бачкој Паланци“ се финансира од стране Управе за капитална улагања АП Војводине и подразумева партерно уређење у улицама Трг братства и јединства, Југословенске армије (од Гимназије „20. октобар“ до Жарка Зрењанина), Краља Петра Првог (од ТШ „9. мај“ до Жарка Зрењанина), улица Милана Курепе као и плато код Ерсте банке и паркинг иза Пореске управе.

1 коментар

  1. Hmmm…behaton… Možda je bilo bolje nabaviti Vesićeve granitne kocke iz Beograda, pa da se svake godine o jadu zabavimo prevrćući ih…

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here