Пошта ће пензионерске картице достављати на кућну адресу

Примена и коришћење нових пензионерских картица почела је 1. октобра.

382
Фото: Министарство финансија

Пошта Србије објавила је данас да је у потпуности спремна да нове пензионерске картице доставља на кућне адресе корисника.


Тиме ће, како је наведено, олакшати поступак преузимања великом броју корисника који пензионерску картицу нису у могућности да подигну у филијалама Фонда ПИО.

По изради пензионерских картица у Заводу за израду новчаница и кованог новца (ЗИН) и одмах након што буду достављане Пошти, Пошта Србије обезбедиће брзу и поуздану доставу пензионерских картица на кућним адресама корисника.

Разговори су обављени са свим директорима радних и регионалних радних јединица Поште Србије, које су у стању готовости да овај задатак обаве као посао првог приоритета, на време и на најбољи могући начин.

Истакнуто је да ће Пошта Србије ставити на располагање комплетне технолошке капацитете, националну поштанску мрежу радних јединица у целој земљи, као и запослене – поштаре и достављаче, како би пензионерима омогућила да у најкраћем року добију пензионерску картицу и почну да остварују погодности, промотивне цене и попусте.

Примена и коришћење нових пензионерских картица почела је 1. октобра.

Пензионери који се за бесплатну пензионерску картицу нове генерације још увек нису пријавили, то могу да ураде на шалтерима више од 1.500 пословница пошта широм Србије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here