Филмски репертоар од 27. до 30. октобра

Филмови ће бити приказани у Музеју града

У Музеју града у Бачкој Паланци, од 27. до 30. октобра, приказиваће се два филма. Цена улазнице за све пројекције је 250 динара.


У термину од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „Принцеза и змај“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

На прослави свог седмог рођендана мала принцеза Софија лута кроз тајне одаје дворца и проналази чаробну књигу која је води у чудесну земљу.

У том свету пуном змајева, живописних створњења и гнома, Софија започиње своју узбудљиву пустоловину да нађе огледало којим може да се повеже са својим пријатељимау далекој земљи. У тој авантури сазнаје да и у њеном дворцу постоји тајно огледало помоћу којег може да се повеже са својом мајком која је напустила краља Алистера док је она била још беба. Враћа се кући са својим најбољим пријатељем змајем и сазнаје да је огледало сакрио покварени саветник краља Алистера. Софија и змај заједно крећу у потрагу за чаробним огледалом, проналазе мајку и протерају злог саветника са двора.

У Музеју града од 27. до 30. октобра у термину од 21.00 час биће приказан филм „Не играј на Енглезе“ у режији Слободана Пешића и сценарију Владимира Ђурђевића.

Садржај:

Буле, Пикси и Паун су дугогодишњи пријатељи који живе у Београду. Иако веома различитих карактера, имају заједничку страст-клађење на резултате утакмица енглеске фудбалске лиге. Овога пута, за њих је клађење више од игре јер је сваком од њих очајнички потребан новац.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here