Репертоар у Градском биоскопу (17. 19. и 20. новембар)

Хит филмови у биоскопу

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу, у петак, недељу и понедељак (17. 19. и 20. новембра) биће приказана три филма. 


У петак 17. новембра у 16.00 часова, а 19. и 20. новембра од 18.00 часова, биће приказан анимирани филм „Тролови – бенд на окупу“ синхронизован на српски језик.

Ово је трећи наставак Тролова и након два филма, Мака и Закерало сада су званично, коначно, пар!

У Градском биоскопу 17. новембра од 18.00 и 20.30 часова биће приказан филм „Чувари формуле“.

Чувари формуле је српски драмски филм из 2023. године у режији Драгана Бјелогрлића, по сценарију Вука Ршумовића. Настао по мотивима романа Случај Винча професора Горана Милашиновића, који је био и сарадник на сценарију. Снимање је трајало око годину дана на аутентичним локацијама у Србији, Словенији и Француској.

Садржај:

У јеку хладноратовске кризе октобра 1958. године, група научника у институту Винча спроводи тајни пројекат који предводи професор Драгослав Поповић. Стицајем непредвиђених околности, они бивају изложени смртоносној дози зрачења, због чега их југословенска тајна полиција одводи на лечење на клинику Кири у Паризу.

Француски докторски тим на челу са професором Жоржом Матеом закључује да је њихово стање критично и да су им дани одбројани. Иако је професор Мате цео свој живот посветио борби против нуклеарног наоружања и дубоко презире пројекат на којем су радили југословенски научници, он предлаже да се по први пут у историји изведе деликатна и неизвесна интервенција замене коштане сржи озрачених пацијената.

У Градском биоскопу 19. и 20. новембра од 20.00 часова биће приказан хорор филм „Слагалица страве 10“.

Садржај:

Култни и један од најпопуларнијих хорор серијала се враћа на филмска платна.
Џон Крамер (Тобин Бел) се вратио. Радња је смештена између догађаја из Спирале страха и, болесни и очајни Џон путује у Мексико на ризичан и експерименталан медицински поступак у нади да ће пронаћи чудо за излечење своје болести – но открива да је цела операција превара намењена искоришћавању најугроженијих. Са новим циљем, злогласни серијски убица враћа се свом занату, борећи се против превараната на свој препознатљив начин кроз подмукле, поремећене и лукаве замке.
Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here