Репертоар у Градском биоскопу од 1. до 4. фебруара

Пет филмова на репертоару

389

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у Бачкој Паланци од 1. до 4. фебруара биће приказано пет филмова. 


У четвртак и петак, 1. и 2. фебруара од 18.00 и 20.30 часова, биће приказан филм „НЕДЕЉА“ који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима Џеја Рамадановског.

Садржај:

Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих.

У суботу, 3. фебруара, од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „МАША И МЕДВЕД –ЈОШ ЗАБАВНИЈЕ“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Прва станица је свадба и оног тренутка када Маша стигне, следи невоља! Док се игра са младиним велом, Маша изазива гунгулу, трка се на колицима за торту и јури голубове. Бићете увучени у задивљујућу и дирљиву божићну бајку усредсређену на дванаест месеци. Маша и њен нови пријатељ учиниће све што могу да запале дух магије у срцима. Припремите се за неочекиване обрте и узбудљиве тренутке, права авантура је иза угла.

Истог дана, 3. фебруара, од 20.00 часова биће приказан филм „ПЧЕЛАР“.

Садржај:

Од редитеља хитова „Одред Отписаних” и „Бес” стиже невероватан акциони филм са акционом звездом Џејсоном Стетамом! Након што се повукао из Пчелара, тајне елитне организације, Адам Клеј живи усамљеничким животом бринући о својим пчелама. Међутим, када је његова старија комшиница преварена из своје животне уштеђевине са трагичним последицама, Адам Клеј се враћа у акцију. Одлучан да тражи правду за свог комшију, Клеј открива мрежу смртоносних превара које је организовала моћна организација која циља најугроженије у друштву. Док се бори са агентима ФБИ-ја, лоповима из 21. века, па чак и са сопственом заменом у Пчеларима, Клејева мисија еволуира у нешто веће: разоткривање свеприсутног система корупције који прети друштву у целини.

У недељу, 4. фебруара, од 18.00 часова биће приказан филм „ЖЕЉА“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

У тренутку када се Аша окрене ка звездама како би замислила жељу испред ње се појављује небеска сила, мала лопта безграничне енергије. Заједно, оне се суочавају са најстрашнијим непријатељем. Како би спасили заједницу доказују да воља једног храброг људског бића и магије звезде могу чинити чудесне ствари.

Такође у недељу, 4. фебруара од 20.00 часова биће приказан филм „АКВАМЕН“.

Садржај:

Након што Аквамена није успео победити први пут, Црни Манта, и даље вођен потребом за осветом смрти свог оца, неће се зауставити ни пред чим док га једном заувек не савлада. Овај пут Црни Манта је снажнији него икада, користећи моћ митског црног трозупца који ослобађа древну и злу силу. Како би га победио, Аквамен ће се обратити свом брату Орму, бившем краљу Атлантиде, како би се удружили. Заједно, морају оставити по страни све своје разлике како би заштитили краљевство и спасили породицу, као и свет, од неповратног уништења.

Цена улазнице 400 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here