Репертоар у Градском биоскопу од четвртка до недеље (05.-08.05.)

Пет филмова на репертоару

458

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу од четвртка до недеље (05.-08.05.), биће пројекције филмова за децу и одрасле. 


У Градском биоскопу 5. и 6. маја од 19.00 часова биће приказан анимирани филм „ЗЕЧИЈА АКАДЕМИЈА: НЕМОГУЋА МИСИЈА“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Зечија школа је у стању приправности. Подмукли градски зец Лео жели једном заувек да уништи Ускрс. У завери са лисицама, он планира да уништи сва ускршња јаја. Хоће ли ускршњи зечеви Макс, Еми и њихови пријатељи успети да га зауставе? Уз помоћ њихове мудре учитељице, мадам Хермионе, наши хероји морају научити да овладају мистериозном техником борбе и сазнају шта значи веровати некоме – чак и лисици.

У Градском биоскопу у четвртак 5. маја од 21.00 час биће приказан филм „МАЛА МАМА“.

Садржај:

Осмогодишња Нели са родитељима долази у кућу о којој је много слушала. У тој је кући њена мајка Марион одрасла, ту се играла, у близини је подигла кућицу од дрвета. Једног дана мама изненада нестаје, а Нели тада среће девојчицу сличних година која се зове Марион и која у шуми гради кућицу од дрвета на истом месту на ком је и њена мајка то радила када је била мала.

Филм је премијерно приказан на Берлинару 2021. године.

У Градском биоскопу у петак 6. маја од 21.00 час биће приказан филм „ПРВИ СНЕГ“.

Садржај:

Тринаестогодишњак Рамин Мехдипоур и његова породица из Ирана живе у избегличком центру у Финској. Тек што Рамин почне да ужива у школском распусту, породица добија вест да им је захтев за азил одбијен. Подносе жалбу апелационом суду и настављају са свакодневним животом упркос претећој опасности од депортације. Рамин тада креће у нови разред и сваки моменат, свако ново пријатељство му је драгоценије него икад пре. Цена улазнице за ове пројекције је 250 динара.


У Градском биоскопу 7. и 8. маја од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „ЛОШИ МОМЦИ“ синхронизован на српски језик.

Нико никада није био тако неуспешан у покушају да буде добар као ЛОШИ МОМЦИ. У новој акционој комедији из студија Дримворкс Анимејшн, заснованој на серији најпродаванијих књига Њујорк Тајмса, крими екипа животињских одметника ће покушати своју најизазовнију превару до сада – да постану узорни грађани.

У Градском биоскопу 7. и 8. маја од 20.00 часова биће приказан филм „ДОКТОР СТРЕЈНЏ У МУЛТУВЕРЗУМУ ЛУДИЛА“.

У Марвел студију „Доктор Стрејнџ у мултиверзуму лудила“, МЦУ откључава Мултиверзум и помера своје границе даље него икада раније. Путовање у непознато са доктором Стрејнџом, који уз помоћ мистичних савезника, старих и нових, пролази кроз запањујуће и опасно алтернативне реалности Мултиверзума да се супроставе мистериозном новом противнику. Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here