Наше мало неком значи много!

Књижевни клуб "Дис" за Исидору Вучковић

Извор: Недељне новине

БАЧКА ПАЛАНКА – Књижевни клуб „Дис“ из Бачка Паланке, 10. августа у центру града, заједно са пријатељима и сарадницима, организовао је базар са циљем да помогну лечење Исидоре Вучковић.


На неколико штандова биле су изложене књиге бачкопаланачких писаца, али и бројних других светски познатих аутора.

– Претходних месец дана прикупљале се књиге, те су Бачкопаланчани проналазили занимљиве наслове. Књиге и слаткиши нису имали цену, већ се у кутије остављао прилог за Исидору и на крају је сакупљено 122.000 динара. План је да хуманитарни књижевни базари постану традиција, те ће се одржавати са циљем да се помогне онима којима је то најпотребније.

– Књижевни клуб „Дис“ је веома захвалан на помоћи Теодори Терзић, председници удружења „Мали Камелеон“ из Новог Сада, групи „Помоћ од срца“ из Бачке Паланке, као и Миљани Рађеновић Центар за лични развој „Play mind“. Посебну захвалност дугујемо нашој чланици, Зорани Радаковић, која је идејни творац овог базара и која ми је, што се тиче организације, била и лева и десна рука. Даљи планови КК „Дис“, што се тиче хуманитарних дешавања је да делујемо заједно и да помогнемо људима којима је то тренутно најнеопходније. Позивамо све грађане да учествују у овој хуманитарној акцији донацијом књига из своје кућне библиотеке. Наше мало – неком значи много, рекла је председница Књижевног клуба „Дис“, Јелена Лазаревић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here