Међународна ликовна колонија на Барваловом салашу у Деспотову

У организацији Удружења ликовних стваралаца "Петар Томић"

У недељу, 30. септембра, у oквиру Барваловог салаша у Деспотову, Удружење ликовних стваралаца „Петар Томић“ организује 19. Међународну традиционалну ликовну колонију.


На колонији ће учествовати чланови удружења, као и гости сликари из Врбаса, Новог Сада, Бачког Петровца и чак из Француске. Присутни ће имати прилику не само да уживају у процесу сликарства, већ и да размењују искуства и упознају људе који деле страст и љубав према креативности.

-Сви који желе да дођу да посете колонију, да се друже са сликарима, размене искуства и упознају, добродошли су на колонију која ће трајати од јутра. Овим путем позивамо и младе таленте да дођу да се упознају са удружењем и прикључе се сликарима – нагласио је овом приликом председник Удружења сликара, Драган Димитријевић.

Изложба слика настала на колонији ће бити одржана у децембру, где ће бити представљена уметничка дела која су настала на овој колонији.

Ова сјајна иницијатива не би била могућа без великодушне помоћи свих људи и организација које су подржале овакав вид уметности, хвала вам – нагласио је Драган Димитријевић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here