Бенд Good Times снимио ауторску песму

Рок музика

Foto: Kulturni centar Bačka Palanka

Позната рок група из Бачке Паланке Good Times (Добра времена) снимила је недавно прву ауторску песму под називом „Никад више сама“.


Разговарали смо са гитаристом бенда, Марком Кнежићем и он је појаснио овај пројекат:

– Већ неко време је постојала идеја да се сними неки ауторски материјал, али је највише подстрека реализацији те идеје дао Стефан Шантоши (Santos Brothers Band), продуцент песме. Текст песме, чији је аутор Зоран Кнежић је већ постојао, као и идеја да би песма требала бити у рок маниру. Сама песма има своју причу и свој заплет, као и епилог кроз поруку у рефрену. Написана је првенствено за женски, као водећи вокал, и рекло би се, више је намењена женском делу публике.

– Снимање је обављено у кућним условима, уз студијску опрему коју је обезбедио и на најбољи начин искористио Стефан Шантоши. Релативно брзо је снимљен инструментални део. Зоран Кнежић је одсвирао бас линију док је за акустичну и електичне гитаре био „задужен” Марко Кнежић. За вокале се потрошило нешто више времена, све у жељи да песма звучи убедљиво, са Радмилом Весковић као главним и Ђурђином Ристић као пратећим вокалом. “Рап” деоницу је отпевао Стефан.

 

Имамо још идеја и материјала тако да је за очекивати да за пар месеци објавимо и неки нови материјал, на коме тренутно радимо. Поздрављамо овај пројекат Good Times-a, преслушали смо га, можемо рећи да ни мало не заостаје за песмама сличног жанра који се могу чути у етру Србије.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here