Одиграна позоришна представа „Воз“ у бачкопаланачком биоскопу

У наредном периоду, представа ће бити одиграна у још неким градовима у циљу превенције ризичних облика понашања

225
Фото: Културни центар Бачка Паланка

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у петак (25.02.) одиграна је позоришна представа „Воз“ у извођењу глумаца омладинске сцене Културног центра.


Текст за ову представу написала је Оља Нађ, а режију потписује Ненад Еречковић. У представи играју: Емилија Ћировић, Милован Велемир, Ленка Јовићевић, Немања Радованов, Кристина Кнежевић и Урош Милорадов. Глумица у видеу је Марија Чутура, а за технику је био задужен Александар Пота.

Мултимедијална позоришна представа „Воз“ са једне стране прати исповести чланова Удружења „Нада“, а са друге стране четири приче путника воза за непознато. Путницима демонска фигура нуди дрогу, у за њих најтежим, различитим тренуцима живота. Позоришна представа „Воз“ играће се у наредном периоду у још неким градовима у циљу превенције ризичних облика понашања.

Удружење за борбу против зависности „Нада“ из Бачке Паланке на улазу у биоскопску салу изложило је плакате на којима се млади људи упозоравају да је сваки облик зависности погубан за њих и да је разговор родитеља са својом децом од велике важности. Канцеларија за борбу против дрога, Удружење „Излазак“ и представници локалне самоуправе Бачка Паланка у оквиру пројекта „Бирам опоравак“ делили су едукативне флајере.

Након представе председник удружења за помоћ зависницима „Рестарт“ из Новог Сада, Борис Штрбац обратио се присутној публици и рекао да њихово Удружење постоји већ десет година и да су увек ту за оне који им се обрате за помоћ.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here