Рецитатори из Бачке Паланке обележили вече „Песниче народа мог“

Рецитатори основних школа општине Бачка Паланка заблистали на смотри 'Песниче народа мог'"

657

Општинска смотра рецитатора „Песниче народа мог“ одржана је у суботу, 23. марта, у сали Музеја града Бачка Паланка.


Између укупно пријављених тридесеторо ученика основних школа са територије општине, на Зонску смотру, која ће бити одржана 6. и 7. априла у Бачу, пласирало се дванаесторо рецитатора.

Међу њима су Нађа Врсајков из Силбаша, Алиса Матковић из Бачке Паланке, Марко Пањак из Бачке Паланке, Александар Савчић из Гајдобре, Ајлин и Белмин Рондић, Невена Крунић из Гајдобре, Катарина Клучик из Пивница, Хелена Пајовић из Бачке Паланке, Татјана Павловић из Гајдобре, Дајана Цабука и Емина Часар из Пивница. Жири овогодишње смотре радио је у саставу Марија Чутура као председник жирија, са члановима Аном Часар и  Мирославом Паравином.

Ова смотра је организована у сарадњи са Савезом аматера Војводине, а организатор је био Културни центар Бачка Паланка.

2 Kоментара

  1. Није поштено, испада да су у општинском такмичењу рецитатора, такмичили само деца из Гајдобре ( с којима је и ментор рецитовао, то смо сви видели као и председник комисије) и деца из Пивница.
    Готово сви учесници су били више него одлични, шта вреди, многа деца су разочарана,

    Захваљујући неправедној оцени жирија.

    Хвала му у име оштећене деце!

  2. Sve je bilo dobro organizovana. Nevena Krunić i Nadja Vrsajkov su zasluženo prošli dalje. Ostali koji su se plasirali su stvar simpatija prema mentorima recitatora i ličnog poznanstva. Lično sam vodio dva takmičara koja nisu bila dovoljno dobra da idu dalje ali ostaje sumnja da su poznanstva učinila svoje. Zbog ovih sumnji u kredibilitet žirija biće sve manje i manje takmičara.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here