Фудбалери „Будућности“ први на табели

Лидер ПФЛ Сомбор екипа „Будућности“ из Парага се озбиљно појачала

Фото: FK Buducnost Parage/Facebook

ПАРАГЕ – Фудбалери „Будућности“ из Парага су јесењу полусезону окончали на првом месту са 36 бодова, само бод више у односу на најближег пратиоца екипу „Кулпина“. Парожани су јесенас остварили једанаест победа, три ремија и само један пораз.


Пола посла су фудбалери из Парага одрадили, али из управе клуба упозоравају да није још крај првенства. Не треба нагласити да су амбиције Парожана у овој сезони усмерене ка пласману у Војвођанску лигу – Север. Тренер „Будућности“ДалиборМилец је у договору са управом клуба заказао прозивку и почетак зимских припрема за 21. јануар.

У досадашњем току зимског прелазног рока Парожани су се озбиљно појачали са пет фудбалера. Нови чланови „Будућности“ су постали Саша Баланго, Срђан Вуковић, Ненад Петковић, Драган Дорословац и можда и највеће појачање Марко Недељковић из „Радничког 1918“ из Раткова. Поред тога, у клуб су се из иностранства вратили и Амир Мустафовић и Стефан Марић.

Када су у питању одласци из клуба, ниједан фудбалер није до сада затражио исписницу из „Будућности“. Дакле, лидер ПФЛ Сомбор у наставак сезоне улази у значајно јачем саставу.

– Наш циљ је јасан, освајање првог места и пласман у Војвођанску лигу –Север. Полако радимо на склапању играчког кадра. За сада нема одлазака из клуба што говори да се у нашој екипи ради квалитетно и да су сви задовољни. Први део сезоне смо одиграли са само четрнаест играча у ротацији, а могу да кажем да списак евентуалних појачања још није закључен, каже тренер фудбалера „Будућности“ из Парага Далибор Милец.

Управа клуба је заказала пет пријатељских утакмица које ће се одиграти у периоду од 28. јануара до 25. фебруара. Први противник Парожана ће бити „Младост“ у Бачком Петровцу, затим „Хајдук“ из Стапара и „Будућност“ из Савиног Села (у Парагама), потом „Кривањ“ у Селенчи и „Србобран“ у Парагама.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here