Одигран Меморијални турнир у фудбалу „Мирко Бабић“ у Деспотову

Победила екипа ОЗЗ "Агроном"

Извор: Недељне новине

ДЕСПОТОВО – У среду, 26. јула је финалним утакмицама окончан други Меморијални ноћни фудбалски турнир „Мирко Бабић“ у Деспотову. Овај турнир је шеснаест година носио назив Меморијал „Мирослав Волић Вокс“, да би се у последње две године звао Меморијални турнир „Мирко Бабић“.


Учествовало је деветнаест екипа које су биле подељене у четири групе. На крају је победила екипа ОЗЗ „Агроном“ која је у финалу била успешнија од састава ПГ „Николић“. Треће место освојио је „Кул тим“ који је био бољи од екипе „Агро Пејић“.

У паузи између утакмице за треће место и финалног сусрета, организатор турнира ФК „Бачка“ је омогућила гледаоцима да уживају у надметању у спортском обарању руке.

Прво место у спортском обарању руке освојио је Стефан – Немања Крунић, други је био Ђорђе Гајић, а на треће место се пласирао Стеван Апић. За најпоузданијег голмана на турниру је проглашен чувар мреже Никола Остојић, први стрелац је Раде Цимбаљевић, а најбољи играч је Милош Перишић. Организатор се на крају захваљује свим играчима и екипама учесницама, као и многобројним спонзорима и волонтерима који су учествовали у организацији ноћног турнира у малом фудбалу у Деспотову.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here