Победа Бачке против Јединства из Старе Пазове

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу (06.05.) на стадиону „Славко Малетин Вава“ ОФК Бачка је угостила екипу Јединства из Старе Пазове у оквиру 25. кола Српске лиге (Војводина).

ОФК БАЧКА – ЈЕДИНСТВО 2:1 (2:0)

  • Бачка Паланка – Стадион „Славко Малетин Вава”
  • Гледалаца: 150
  • Судија: Кристијан Чапо (Суботица)
  • Стрелци: Пањак у 7. и Ракић у 25. минуту (из пенала) за ОФК Бачку, Уремовић у 85. минуту за Јединство.
  • Жути картони: Бајић, Миленковић, Гагић (ОФК Бачка), Лазић, Јеловић (Јединство).

ОФК БАЧКА: Грчић 8, Јелић 7,5, Пањак 7,5 (Стаматовић 7), Јаковљевић 7,5, Ракић 8 (Влајков 7), Бајић 7, Трифуновић 7,5 (Петковић 7), Ивић 7,5 (Братић -), Миленковић 7,5, Митић 6 (Гагић 7,5), Сремчевић 7,5.

ЈЕДИНСТВО: Јефтић 6, Ковач 5 (Манов 6), Илић 6, Милановић 6 (Уремовић 7), Лазић 6,5 (Обрадовић 6,5), Пађен 7, Јеловић 7, Матовић 6,5, Кнежевић 6, Симеуновић 5,5, Мрђа 6.

  • Играч утакмице: Александар Ракић (ОФК Бачка)

Домаћи фудбалери већ у седмом минуту дошли су у вођство од 1:0. Након слободног ударца искоса са леве стране Пањак је са седам-осам метара сместио лопту у доњи десни угао гола голмана Јефтића.

Гости су покушали у 11. минуту да дођу до изједначења. Јеловић је шутирао по земљи са 18-19 метара, али је лопта поред десне стативе гола голмана Грчића отишла у гол аут.

У 25. минуту у шеснаестерцу гостију срушен је Трифуновић, а судија Чапо је сасвим оправдано показао на белу тачку. Сигуран извођач најстроже казне био је Ракић. Нападач домаћих упутио је полувисоку лопту у десни угао гола голмана Јефтића, а она је завршила у мрежи.

У 39. минуту гости су запретили преко Милановића, који је упутио ударац са 17-18 метара, али је лопта тик изнад пречке гола голмана домаћих отишла у гол аут.

У 78. минуту гости су могли до смањења резултата, покушао је главом Илић, али је голман Грчић био на висини задатка и зауставио његов ударац ка голу.

Минут касније домаћи су покушали преко резервисте Петковића, који је упутио ударац по земљи, а лопта је поред десне стативе голмана Јефтића завршила у гол ауту.
Коначан резултат утакмице 2:1, поставио је Уремовић у 85. минуту. Резервиста Јединства шутирао је са 16-17 метара, а лопта је погодила леву стативу гола голмана Грчића и завршила у мрежи.

Последњу прилику на утакмици имали су Старопазовчани. У 87. минуту Уремовић је покушао са четири -пет метара, али се голман Грчић није дао изненадити.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here