Кадети „Феникса“ убедљиви у гостима

Кадети КК "Феникс" однели победу у гостима, док су пионири поражени од екипе КК "Апатин"

Фото: КК Феникс

Кадети „Феникса“ (2008) протеклог викенда гостовали су у Банатском Карађорђеву док су пионири (2010) дочекали екипу КК „Апатин“.


Од самог почетка су показали су да су квалитетнија екипа. Пожртвованом и ангажованом игром су из минута у минут повећавали предност до 26:13. У другом периоду, одлична игра на оба краја терена играча Феникса, нису дозволили домаћину да постигне ниједан поен и на крају полувремена је резултат гласио 57:13. Наставак је донео сличну игру па је резултат само растао и Феникс побеђује убедљиво са 105:41.

Пионири 2010. који су дочекали екипу КК „Апатин“ одиграли су веома узбудљиву и неизвесну утакмица од почетка до самог краја. Велика борбеност обе екипе, током првог периода нису дозвољавали лагане поене и резултат је био у егалу 18:19. Током другог периода гости успевају да поведу са девет поена предности, али се домаћи брзо враћају у егал на 35:39. Поново почетком трећег периода гости успевају да повећају предност и успевају је да задрже до краја овог дела 54:63. У последњем делу Феникс игра одлично успевају да смање предност, чак и имају последњи шут за продужетак. Ипак, после велике борбе нису успели и изгубили су са 87:89.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here