Победа и пораз за две екипе Феникса

Пионири и млађи пионири били домаћини екипама из Новог Сада и Црвенке

У наставку такмичења Кошаркашког савеза Војводине, пионири (2008) КК Феникса су дочекали екипу КК „НС Баскет“ из Новог Сада, а млађи пионири (2010) били су домаћини екипи “All star” из Црвенке.


Већ од самог старта су обе екипе кренуле борбено у утакмицу, на половини првог периода гости успевају да створе предност од шест поена. Ту предност успевају до одрже до краја овог дела и воде са 17:21.

У другом делу гости константно воде између четири и седам поена. Сваки пут кад би се домаћини приближили могућем преокрету, правили су грешке што су гости користили и увећавали предност на 30:37. Велика борбеност је виђена у трећем делу. Феникс успева да смањи на свега два поена заостатка, али се понављају грешке из предходног дела па гости воде 55:63. И последњи период почиње са великом борбом, али у последњих пар минута гости имају пар контра напада и побеђују са већом разликом него што је требало 63:85.

Млађи пионири 2010. су дочекали екипи КК “All star” из Црвенке. Од самог почетка су наметнули свој начин игре. И повели су од првог минута, па су после првог дела имали предност од 16:9. Други део је донео потпуну доминацију Феникса, нису дозволили гостима да постигну ниједан кош, па је предност износила 37:9. Трећи период је протекао у сличној игри и предност је нарасла на 55:14. И у последњем делу су били веома ефикасни па су из минута у минут повећавали предност до коначних 74:24.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here