Одбојкашица ОК Паноније Теодора Зец заиграла са црвено-белима

ОК Црвена звезда и ОК Панонија десетак година уназад имају одличну сарадњу

ОК Панонија је у Србији препознатљива као неко ко веома квалитетно ради са млађим категоријама. Поред Јоване Зеленовић, Ирине Милановић, Маше Зиројевић и осталих, тренутно у својим редовима има нову веома талентовану одбојкашицу, Теодору Зец.


Теодора је рођена 2010. године у Бачкој Паланци, похађа шести разред Основне школе „Свети Сава“ и одлична је ученица.

Одбојку у Панонији тренира већ трећу годину. Игра за предпионирску, пионирску, као и за сениорску екипу која се такмичи у 1. војвођанској лиги (Панонија 2).

Игра на позицији примача сервиса

На позив ОК Црвене звезде из Београда, уз сагласност матичног клуба ОК Паноније, Теодора Зец је учествовала са предпиониркама београдске екипе, на турниру у Пожаревцу 28. јануара, поводом школске славе.

На овом турниру учествовало је укупно осам екипа. У коначном пласману, Црвена звезда је заузела четврто место.

ОК Црвена звезда и ОК Панонија десетак година уназад имају одличну сарадњу, а ускоро се очекује и потписивање уговора између ова два клуба.

„Неколико година уназад, међусобно одигравамо утакмице и турнире, како у Бачкој Паланци, тако и у Београду. Црвена звезда је велики српски клуб и част је сарађивати с њима. У међусобним сусретима, запазили су нашу најперспективнију одбојкашицу Теодору Зец, која ће повремено, у наредном периоду, ићи на пријатељске утакмице и турнире са црвено белима“, рекао је тренер Стеван Николајевић.

ОК Панонија је Теодору предложила за перспективну спортисткињу за овогодишњу доделу признања Општине Бачка Паланка, Спортског савеза Бачке Паланке и Недељних новина.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here