Одбојкашице ОК Паноније незаустављиве

Панонија остаје једина екипа која није доживела пораз, са учинком од седам победа

У суботу 26.11. је у хали Тиквара одигран дерби две непоражене екипе, ОК Паноније и ОК Омладинац, у оквиру седмог кола Друге лиге Север. После сјајне игре у сва три сета екипа Паноније је остварила максималну победу, 3:0, и тако остала усамљена на првом месту као једина екипа која није доживела пораз са учинком од седам победа. 


„Сјајан меч моје екипе, у свим елементима смо били фантастични. Морам похвалити све играчице, Мајкић је била сјајна, одиграла је капитенски, не чуди што је све играчице воле и поштују, за Ђурковић могу да причам само у суперлативу, она је играчица коју би пожелео сваки тренер, што се Ање Мандић тиче, мислим да игра своју најбољу сезону и за прву екипу и прави је вођа друге екипе. Бадањац, Ћулибрк, Киртић, Малешевић, Бошњак и Зец су будућност клуба и убеђен сам да ће то брзо показати, а већ показују. Колбас је право откровење, за неке можда изненађење, али за мене не, освежила је екипу. Ја сам поносан какву ми одбојку играмо, брзу са пуно комбинација у правим тренуцима и Колбас то јако добро и квалитетно ради и тиме је допринела да екипа буде препознатљива са својој лепом и лепршавом игром. Савић, Смиљанић и Убавић су показале сјајне партије, професионалан приступ и убеђен сам да ако наставе са оваквим партија да ћемо их гледати и у нашој најјачој лиги“, рекао је тренер Дарко Филипаш.

Одбојкашице Паноније следеће коло играју са Футогом у Футогу.

Састав: Бадањац, Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Малешевић, Киртић, Мандић, Убовић, Смиљанић

У оквиру Пионирског првенства Војводине – Јужна Бачка, у суботу 26.11. у Маглићу, пионирке Паноније играле су против ОК Маглић и забележиле још једну победу резултатом 0:3.

У следећем колу играће против екипе Вориорса.

Састав: Малешевић, Пилиповић, Љубичић, Зец, Станимировић, Шолаја, Карановић С, Пушкар, Мацановић, Ружић, Николајевић С, Марчета

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here