Одбојкашице Паноније поражене од Београђанки

ОК Панонија - ОК Црно беле 1:3

192
Извор: ОК Панонија

У последњем, 11. јесењем колу Прве лиге Србије Банка Поштанска штедионица, одбојкашице Паноније претрпеле су пораз од мотивисаних Београђанки. Меч је одигран у недељу, 24. децембра у Спортској хали „Тиквара“.


Иако је у појединим моментима изгледало да ће Бачкопаланчанке успети да преокрену утакмицу у своју корист, Црно беле то нису дозволиле.

ОК Панонија – ОК Црно беле 1:3

„Не можемо бити задовољни после овог меча. Поред пораза, десила нам се још једна повреда ове недеље. Већ смо били ослабљени неиграњем Лене Бугарчић која је при паду у понедељак повредила лакат. У недељу је скочни зглоб изврнула и Бојана Дрчић. Поред повређене Нине Убавић, нажалост, ово је био наш максимум у овом тренутку. Могу рећи да у повољном моменту долази пауза и да треба максимално да радимо на поправљању здравственог билтена. Честитам екипи Црно белих на доброј игри и заслуженој победи. Остаје жал што нисмо искористили своје шансе које смо имали и што нисмо ушли у пети сет. Настављамо даље да радимо за наш циљ, а то је опстанак у лиги“, изјавио је нови тренер ОК Паноније, Денис Мехић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here