Одбојкашице Паноније уписале три битна бода

Савладале НС Волејтим

Нина Убавић, коректор ОК Паноније

У Спортској хали Тиквара, у суботу 4. фебруара, у оквиру дванаестог кола Друге лиге Север, снаге су одмериле екипе Паноније и НС Волејтим. У лепој одбојкашкој представи одбојкашице из Бачке Паланке уписале су битна три бода. 


Панонке су савладале екипу НС Волејтима резултатом 3:1.

Први сет је протекао у сјајној игри гошћи. НС Волејтим водио је 24-18. Панонке су хватале прикључак, али то није било довољно, па је сет припао гошћама – 25:23. Панонке су наставиле са сјајном игром у нападу и одбрани и наредна три сета решиле су у своју корист.

„Иза нас је одлична утакмица и јако важна победа. Били смо ослабљени неиграњем Миле Савић, која ће се поново прикључити екипи за неколико недеља. Девојке које су данас играле, показале су да су сазреле као играчице, а најбитније да су сазреле као екипа“, изјавио је тренер ОК Паноније Дарко Филипаш.

„Ђурковић и Колбас су имале проблема са температуром, Смиљанић са раменом, али се то није приметило на терену. Колбас је показала веома зрелу игру, у одбрани, дизању и сервису. Показале су девојке још једном својом игром и односом колико воле овај клуб. Настављамо даље, утакмицу по утакмицу“, додао је Филипаш.

Невена Колбас, први техничар ОК Паноније

Састав: Бадањац, Колбас, Мајкић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић, Перишић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here