Панонија забалежила нову победу

Још један корак ближе до уласка у Прву лигу Србије

Извор: ОК Панонија

БАЧКА ПАЛАНКА – ОК „Панонија“ је у 19. колу Друге лиге Север, у суботу 25. марта,  дочекала одбојкашице из Футога и забележила нову победу и тако наставила низ победа.


ОК Панонија – ОК Футог 3:0

Први сет је Панонија лако решила у своју корист, у другом сету се до дведесетог поена водила изједначена борба и тада домаће одбојкашице са 4 сјајна потеза решавају сет. У трећем сету тренер Филипаш меша карте, шансу добијају све играчице које су лепо играле али у том моменту Футог игра сјајно и на 21:19 за Футог, Филипаш је приморан да врати своју убитачну дијагоналу Убавић-Колбас. Сјајним нападима Савић и Убавић Панонке решавају сет у своју корист.

„Задовољан сам победом,а највише сам задовољан приступу и атмосфером у екипи. Радује ме повратак Савић на терен. Даго ми је да су све играчице добиле шансу и да су је искористиле пре свега мислим на Перишић. Остало је још три кола која морамо максимално да одиграмо“, изјавио је тренер Филипаш.

Панонија следећу утакмицу гостује у Кикинди у недељу (02.04.) у 16:00 часова.

Састав Паноније: Бадањац, Колбас, Мајкић капитен, Ћулибрк, Савић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић, Перишић, Малешевић тренер Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here