Убедљива победа ОК Паноније

Сви елементи игре су били на високом нивоу

У недељу 15.10. у ОШ „Јован Поповић“ у Новом Саду у првом колу друге Лиге север у Новом Саду одигран је дерби између ОК НС Волеј Тима и ОК Паноније. Виђена је одлична одбојкашка представа, где су се одбојкашице Паноније вратиле кући са освојеним целим пленом. ОК НС Волеј Тим – ОК Панонија 1:3 (23:25,9:25,25:21,15:25).


Одбојкашице Паноније су од првог поена показале да су у Нови Сад дошле по победу. Све је функционисало у редовима Паноније, сви елементи игре су били на високом нивоу. Пријем сервиса је био одличан, техничар Колбас је сјајно разигравала своје нападаче, блок противника није имао решање за нападе, Убавић, Ђурковић, Савић и Смиљанић. Мандић је сјајним сервисима направила разлику у другом и четвртом сету. То је све на крају резултовало великом победом гостију.

„Отворили смо сезону на најбољи могући начин. Само девојке и ја знамо колико су нам биле напорне припреме и колико смо пуно тренирали. Презадовољан сам са игром, а пре свега са односом у терену. Када је било најтеже ми смо били најјачи и најхрабрији. Ово је наша најбоља утакмица од када сам ја тренер. Победу смо знали да прославимо, а већ се у понедељак окрећемо следећој утакмици. У госте нам долази екипа Нови Сад 2 и надам се да ћемо наставити са добрим партијама“, рекао је тренер Филипаш.

Састав: Колбас, Убавић, Ђурковић, Савић, Мандић, Мајкић, Смиљанић, Бадањац, Киртић, Ћулибрк, Малешевић

Друга екипа је одиграла своју дебитантску утакмицу у првој војвођанској лиги и претрпела пораз од екипе СК Волеј 3:0.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here