Важна победа за одбојкашице „Паноније“

ОК "Панонија", након ове победе, наставља борбу за опстанак у прволигашком друштву

341
Фото: ОК Панонија

БАЧКА ПАЛАНКА – Одбојкашице Паноније, у оквиру Прве лиге Србије Банка Поштанска штедионица, у суботу, (02.03.), у Спортској хали „Тиквара“, угостиле су ОК „Борац Чачак“.


Веома важна и веома тешка утакмица, одиграна је у СХ „Тиквара“, где су домаће одбојкашице, након маратонске борбе и готово два сата и тридесет минута игре, славиле резултатом 3:2.

ОК Панонија – ОК Борац Чачак 3:2

Публика која је била присутна, имала је прилику да гледа веома занимљиву, неизвесну и утакмицу пуну преокрета. Панонија, након ове победе, наставља борбу за опстанак у прволигашком друштву.

Бачкопаланчанке су ушле у први сет мотивисано, ипак, гошће успевају на разлику да дођу до вођства. У другом сету нешто лакши посао за гошће и 2:0. Трећи сет, Панонке су поново силовите и смањују резултат на 2:1. У четвртом сету, Борац води чак 8:1 и други пут се чини да панонски брод ипак тоне, међутим велики обрт и изједначење 2:2. У петом сету, доминација разиграних Бачкопаланчанки и коначних 3:2.

Кормилар панонског брода, Денис Мехић, након великог вођства гошћи од 2:0, успео је лукавом тактиком и мотивацијом својих одбојкашица да преокрене резултат и оствари веома важну победу.

„Важна победа иза нас, поготово кад узмемо у обзир значај саме утакмице и губитак од 2:0 у сетовим. Успели смо да окренемо меч на нашу страну и да диктирамо игру, имали смо пад почетком четвртог сета али успели смо да окренемо у нашу корист. Честитам девојкама, ова победа ће нам сигурно значити за даљи рад и наставак нашег циља, а то је опстанак у лиги“, рекао је Мехић.

Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Киртић, Мандић, Бугарчић, Убавић, Смиљанић.

У следећем колу Панонија гостује на Златибору, где игра још једну тешку утакмицу, али са великим амбицијама. Утакмица се игра у петак 8. марта у 20:00 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here