Желе једно од прва два места

Одбојкашице "Меркура" се припремају за наставак сезоне Прве војвођанске лиге – Исток

Извор: Недељне новине

Први део сезоне Прве војвођанске лиге – Исток су одбојкашице „Меркура“ окончале на деоби другог места са новосадским екипама „Штранд волеј 2“ и „СК Волеј“ са по 15 бодова уз пет победа и два пораза.


То је свакако задовољавајући учинак Паланчанки, с обзиром да су током првог дела сезоне имали огроман губитак у виду преране смрти дотадашњег председника клуба Дражена Медана што је био ненадокнадив губитак.

– Задовољан сам играма у првом делу сезоне, мада смо изгубили у првом колу од „Лавова 07“ на нашем терену где нам је недостајало мало спортске среће и концентрације да и то добијемо. Имали смо кикс и у петом колу са „Штранд волејом 2“, али моје задовољство се темељи на чињеници да смо у самом врху лиге, што нам је и био циљ, каже тренер одбојкашица „Меркура“ Зоран Новаковић.

Какве су амбиције клуба у наставку сезоне?

– Наша жеља је да заузмемо једно од прва два места. Првак лиге иде директно у виши ранг, а за другопласирану екипу увек постоји шанса да неки од тимова одустану од такмичења у Другој лиги Србије – Север. У том случају би ми ускочили, наравно, уколико нам се укаже прилика. У сваком случају, највише ће одлучити меч првог кола између „Лавова 07“ и нас. Остаје нам да радимо и припремамо се за наставак такмичења дашто спремнији дочекамо дерби са лидером, напомиње Новаковић. Наставак сезоне Прве војвођанске лиге – Исток се очекује 17/18. фебруара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here