Млада карате репрезентација Србије на припремама у Бачкој Паланци

301
Извор: Карате академија Бушидо

БАЧКА ПАЛАНКА – Млади такмичари карате репрезентације Србије у катама протекле недеље обавили су припреме у Бачкој Паланци за Европско првенству за кадете, јуниоре и млађе сениоре које ће се одржати у главном граду Грузије, Тбилисију од 9. до 11. фебруара 2024. године.


На припремама се налазило девет репрезентативаца који су у Бачкој Паланци боравили од 31. јануара до 4. фебруара 2024. године.

У категорији млађих сениора Србију ће представљати Александар Здешић (КК ДИНАМО, ПАНЧЕВО) и Мина Николић (КК СКИПЕР, БЕОГРАД). У конкуренцији јуниора за Србију ће наступити Александар Бошков (КАРАТЕ АКАДЕМИЈА БУШИДО, БАЧКА ПАЛАНКА) и Неда Милошевић (КК РОДА, БЕОГРАД) док ће у конкуренцији кадета чланови српског тима бити Ђорђе Пауновић (КК БОРАЦ, ЧАЧАК) и Сара Старчевић (КК СРЕМ, СРЕМСКА МИТРОВИЦА).

На овом првенству наступиће и женски ката тим у конкуренцији кадета и јуниора. Њега чине Гордана Грбић (КК СТУДЕНТ, НОВИ САД), Тамара Мајкић (КК АГРОБАНАТ, ПЛАНДИШТЕ) и Дуња Ступар (КАРАТЕ АКАДЕМИЈА БУШИДО, БАЧКА ПАЛАНКА). Припреме такмичара води селектор Иван Куневски.

Посебно задовољство нам је што ће Бачку Паланку на овом Европском првенству у Грузији представљати чак три представника КАРАТЕ АКАДЕМИЈЕ БУШИДО – Александар Бошков, Дуња Ступар и у улози селектора Иван Куневски.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here