Потпуно другачији тим ФК „Соко“

Новогајдобрани су одиграли прву припремну утакмицу у којој су победили са 2:0 екипу „Полета“ из Каравукова, ривала из подручне лиге Сомбор.

Фудбалски клуб „Соко“ из Нове Гајдобре ће овог пролећа имати потпуно другачији тим у односу на јесењу полусезону. После Ђурђева, Бакмаза и Лукића, у Нову Гајдобру су стигли и голман Реља Рајшп, Новак Капетанов, Јован Бајац, Вук Грујић и Јован Јокић.

Голман Реља Рајшп је рођен 2005. године, а у протеклој полусезони је бранио у „ЧСК Пивари“. До сада је био члан бачкопаланачких екипа ОФК „Бачке“ и „Крила Крајине“. Новак Капетанов (23 године) игра на позицији дефанзивног везисте, а стиже из „Бачке“ из Деспотова. Двадесетдвогодишњи Јован Бајац, брзоноги крилни нападач, је прве фудбалске кораке такође начинио у Деспотову, а у „Соко“ долази из „Кулпина“. Двадесетогодишњи универзалац Вук Грујић је претходно играо за „Бачку“ из Деспотова и пивничку „Славију“. Јован Јокић (18) покрива бековске позиције, а у „Соко“ долази из „ЧСК Пиваре“ из Челарева. Новогајдобрани су одиграли прву припремну утакмицу у којој су победили са 2:0 екипу „Полета“ из Каравукова, ривала из подручне лиге Сомбор. Голове за „Соко“ су постигли Јован Бајац на додавање Капетанова и Немања Ђурђев на асистенцију стрелца првог гола.

Победа над саставом из Каравукова је подигла оптимизам Новогајдобрана када је у питању опстанак у подручној лиги Сомбор, међутим треба бити реалан јер се „Соко“ налази на последњем месту са само 3 бода. Дакле, пред „Соколом“ је врашки тежак посао. Ипак, предстојећи пролећни део сезоне ће, по свему судећи, бити знатно успешнији и берићетнији за новогајдобранску екипу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here