Полагање за карате звања

К.К. „Кизами“ Бачка Паланка

497

Други део такмичарске сезоне, карате клуб „Кизами“ окончао је 16. по реду традиционалним полагањем за карате звања (појасеве), које је одржано у среду (27.12.),у сали школе „Вук Караџић“ у Бачкој Паланци.

Полагању је приступило 15 каратиста од којих је 10 полагало за бели појас (10. кyu) , других 5 који су полагали за оранж појас (8. кyu). Млади каратисти своје знање демонстрирали су пред трочланом комисијом у саставу ( Петар Бегоња, Владимир Познанов и Милановић Душан).

За ОРАНЖ појас полагали су: Гаврић Лука, Срдановић Јелена, Молнар Михајло, Ломонош Аљоша и Велемир Никола.

За БЕЛИ појас полагали су  Цвијановић Мане, Кнежевић Давид, Јеленић Урош, Љубенко Огњен, Игњатов Михајло, Велемир Вукашин, Попин Лазар, Велемир Борис, Карановић Анђела и Шикман Дуња.

Сви кандидати успешно су положили за појасеве, а председник испитне комисије Петар Бегоња као и претходних пута из сале је отишао задовољан оним што су млади „кизамијевци“ имали да прикажу.

-Имам ту част да ко зна који пут будем члан комисије за звања у карате клубу „Кизами“ који држе моји пријатељи Владимир и Зоран Познанов.
У њиховом клубу се ради јако добар и квалитетан карате што се може видети кроз успехе које постижу на такмичењима као и на полагањима из године у годину.
Право је уживање гледати млађе нараштаје како овладавају древном борилачком вештином а у томе им помажу њихови тренери који су мајстори каратеа и оличење карате спорта у Бачкој Паланци. – Петар Бегоња.

Управа клуба је и ове године на наградила најуспешније такмичаре за 2023.годину по успесима:

1.СЕРДАР СЕРГЕЈ🏆
2.РАДОВИЋ МИЛОШ🏆
3.ПОЧУЧ СТЕФАН🏆
4.ПОЧУЧ ДАМЈАН🏆
5.КРАЉ ТАРА🏆
6.БЈЕЛИЋ ТАРА🏆
7.СТАНИШИЋ ФИЛИП🏆
8.ВЕЛЕМИР НИКОЛА🏆
9.ГАВРИЋ ЛУКА🏆
10.ЛОМОНОС АЉОША🏆
11.МОЛНАР МИХАЈЛО🏆
12.РЕЉИЋ БРАНКО🏆

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here