Велико искуство за младе каратисте

Такмичари Карате академије "Бушидо" учествовали на Светском купу

Фото: Karate akademija Bushido/Facebook

Такмичари Карате академије „Бушидо“ јуниорског узраста су од 9. до 11. децембра учествовали на Светском купу за младе каратисте у италијанској Венецији и нису разочарали.


Стефан Павловић и Александар Бошков су били надомак пласмана у завршницу такмичења. Дуња Ступар је имала одличан наступ на свом другом Светском купу и значајно је поправила свој претходни резултат. Бојана Антић и Јована Антић су у свом дебитантском наступу уживале и имале прилику да осете фантастичну атмосферу великог светског такмичења.

– Ми се увек враћамо на оваква такмичења, јер на њима срећемо драге пријатеље. Тако је било и сада, рекао је тренер у Карате академији „Бушидо“ Иван Куневски и додао: Већ се спремамо за наредни Светски куп који нас на лето следеће године очекује у Поречу. То ће бити нови изазов за наше каратисте. Хвала свим добрим људима који су помогли нашим каратистима да отпутују у Венецију. Са Дуњом Ступар, Јованом Кнежевић, Бојаном Антић, Александром Бошковим и Стефаном Павловићем је на Светском купу у Венецији боравила и Бојана Младежић као тренер.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here