Панонке убедљиве на домаћем терену

Панонија је после 14 кола задржала прву позицију

Нина Убавић, коректор ОК Паноније

У суботу 18. фебруара, у оквиру 14. кола друге лиге Србије, групе Север, Панонија је угостила екипу Одбојке 013 из Панчева. Победа је припала Панонији, резултатом 3:1 и бодови су тако остали у Бачкој Паланци. Панонија је после 14 кола задржала прву позицију која води у виши ранг – прву Лигу Србије.


Прва два сете су била неизвесна, што показује и резултат 26:24 за Панонију у првом и 25:22 за одбојку у другом. У трећем и четвртом сету Панонија подиже ниво игре и добија оба сета у своју корист, 25:18 и 25:13.

„Бачка Паланка је мали град, великих спортиста, још раније ми је причао тата. Из Паланке су потекли многи врхунски спортисти. Драго ми је да се налазим у таквом граду и клубу који тренутно пише историју паланачке одбојке. Одбојкашки клуб Панонија је најуспешнији женски клуб у oпштини неколико година заредом. У то сам се и сама уверила“, прича Нина Убавић, коректор ОК Паноније.

Нина Убавић, коректор ОК Паноније

„Овде сам дошла пре две године и веома сам задовољна приступу тренера, управе, као и играчица. У суботу смо одиграле једну фантастичну утакмицу на домаћем терену, где смо победиле екипу Одбојка 013 из Панчева са 3:1. Свака од играчица је одиграла на свом нивоу и обављале смо задатке како смо се договориле на тренингу са тренером Дарком. Следеће коло нам долази екипа ОК Штранд Волеј из Новог Сада. Дођите, навијајте и уживајте у одбојци у суботу 25.02. у 20 часова у хали Тиквара“, додала је Нина Убавић.

Нина Убавић је најбољи коректор 2. лиге Север. Она у просеку осваја 31 поен на утакмици.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here