Окупљање репрезентације Србије у рукомету

Према речима тренера Шешума, ради се о талентованој генерацији наших рукометаша до 16 година

794
Извор: Перо Шешум

Прошле недеље је у Караташу одржано окупљање репрезентације Србије у рукомету за дечаке до 16 година.


Под руководством тренерског тима у коме су Никола Максимовић, Перо Шешум, иначе тренер Лавова из Бачке Паланке, и Жељко Хорњак тренер голмана, вредно су радили спремајући се за престојеће изазове.

Већ крајем овог месеца их очекује јак интернационални турнир у Мађарској на коме учествују репрезентације Србије, домаћина Мађарске, Норвешке и Аустрије. Изузетна прилика да се види тренутна форма и на чему би требало да се ради у будућности. Према речима тренера Шешума, ради се о талентованој генерацији наших рукометаша, а овакве провере ће им много значити на стицању искуства и да виде где су у односу на остале репрезентације њиховог узраста. Све ове акције репрезентације су усмерене ка крајњем циљу, а то су квалификације за европско првенство које ће се одржати у јануару следеће године.

Тренер Перо Шешум је изјавио да је изузетна част и привилегија бити део стручног штаба репрезентације Србије.

„Задовољство ми је радити са најталентованијим рукометашима генерације 2006 и млађи. У тренерском тиму су јасно подељени задаци и функционишемо сјајно. Надам се великом броју окупљања јер тако највише можемо да напредујемо сви заједно и остваримо наше циљеве и наравно да афирмишемо младе играче“, рекао је Шешум.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here