Постати стабилан суперлигаш

Рукометаши "Лавова БП" почели припреме за нову сезону

622
Извор: Недељне новине

БАЧКА ПАЛАНКА – Нови – стари члан Супер Б лиге Србије – Север, Центар, „Лавови БП“ су средином августа почели припреме за нову сезону.


Прва два дана екипа је радила на отвореним теренима УСР „Тиквара“, а потом се преселила у спортску халу где обавља преостали део припрема.

– У односу на протеклу сезону екипа је претрпела одређени број персоналних промена. Наиме, из екипе су отишли голман Стефан Солдо, Радован Чупорт и Добривоје Марковић који ће носити дрес гајдобранског „Херцеговца“. С друге стране, у екипу је дошао Растко Аћимов који је играо за „Инђију“, а наш члан поново је Ђорђе Станојев који је у протеклој сезони носио дрес „Металца“ из Футога, каже тренер „Лавова БП“ Драган Суџум.

О амбицијама у новој сезони, Суџум је рекао: – Амбиције су нам да покушамо да заузмемо неко од места у средини табеле. Међутим, ако нам се укаже шанса за нешто више, сигурно да ћемо је искористити. Циљ нам је, пре свега, стабилност у овом такмичарском рангу. Такође, амбиције су нам у предстојећој сезони да афирмишемо неколико младих играча. Сигурно да ће све то бити тешко остварити, али то су, као што рекох, наше жеље.

До старта нове сезоне екипа „Лавова БП“ одиграће 4-5 контролних утакмица, а учествоваће и на једном турниру.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here