Парфимерија „Paris“ – Право место за истинске даме

У самом центру Бачке Паланке, преко пута пијаце, налази се престижна парфимерија „Paris“. Парфимерија „Paris“ постоји и успешно послује још од 2018. године, а 2021. године се сели на садашњу адресу у улици Краља Петра I  30.

 


Парфимерија „Paris“ је уникатна и тотално другачија парфимерија која својим купцима нуди шаролику понуду. Издваја се по својој богатој понуди, оригиналним производима и приступачним ценама. Баш како и звучи гламурузно, ова парфимерија је инспирисана мирисом града светлости. Када крочите у овај локал мирише на луксуз и имате осећај да је одмах иза угла Šanzelize, и бар на тренутак помислите да сте у главном граду Француске.

 

Шта је парфем ако није савршен поклон, за њу или њега

Поклони су мали знаци пажње који свима пријају. Ситнице које живот значе и тренуци пажње које посвећујемо нама драгим особома.Изаберите савршен поклон у парфимеријi Paris и обрадујте вама драгу особу.

Из широке лепезе понуде „Paris“ издвајамо парфеме, торбе и Swarovski накит у који ћете се заљубити на први поглед. Да ли сте заљубљени, да ли волите да примате или поклањате поклоне? У парфимерији „Paris“ ћете сигрно наћи поклон за себе или за неког ко вам је драг.

Желите да миришете попут француских заводника или паришких лепотица? Желите да будете лепи, неговани, да се сви окрећу за вама и да вас препознају по мирисним нотама? Набавитe оригални парфем који вас чека у парфимерији „Paris“ и створите свој јединствени идентитет. У парфимерији „Paris“ можете пронаћи све највеће светске брендове попут Giorgo Armani, Gucci, Bvlgari, Calvin Klein, Dior, Dolce i Gabbana, Givenchy, Hugo, Boss, Prada, Roberto Cavalli, Ralph Lauren, Versace и још много других.

У понуди су такође квалитетне торбе, новчаници и каишеви за све љубитеље коже.

У парфимерији „Paris“ можете пронаћи квалитетну козметику, креме за негу,  козметику за негу косе, средства за личну хигијену. Од корективне козметике за медерну жену у понуди су шминка, маскаре, кармини, сенке за очи… Прибор за козметику који вам је неопходан за свакодневну негу, као што су грицкалице, турпије, четкице, сетови за педикир и маникир, итд.

Накит је незаобилазан асортиман, као најбољи пријатељ сваке жене

Накит може бити симбол или успомена, али исто тако и дар који се памти за цео живот. Од бижутерије до дијаманата, накит је савршена ситница да придобијете пажњу вама драге особе. У парфимерији Paris имате широку лепезу понуде накита, што вам олакшава да дарујте савршен поклон или да себи приуштите ексклузиван накит.

Swarovski накит које можете пронаћи у парфимерији „Paris“ никога не оставља равнодушним.

У понуди постоје производи који су мало другачији од којих смо до сад навели, попут доњег веша, спаваћица, као и кућне хемије и кућних декоративних прозвода.

Парфимерија „Paris“ нуди много више од самих парфема. Ова есклузивна, модерна продавница у експанзији сигурно ће постати ваше омиљено место.

Екслузивне производе у парфимерији „Paris“ можете платити кешом или картицом, чак и на рате, чекове или административне забране.

Радно време: 

Понедељак – Петак: 08:00 – 20:00 часова

Субота: 08:00 – 16:00

Контакт:

Телефон: 064 106 28 56

Адреса: 

Краља Петра Првог 30, Бачка Паланка

Запратите их на социјалним мрежама и будите у току:

PARIS BP parfimerija

parfimerija_paris

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here