Модуларни контејнери за све намене

Широк избор различитих типова контејнера доступних одмах!

Фирма Мikron Modularbox се истиче са широким избором контејнера за стамбене и пословне сврхе, прилагођавајући се потребама својих клијената како би створили простор који је савршено прилагођен њиховим захтевима. Са седиштем у Србији на четири локације фирма Мikron Modularbox је позната по својим прилагодљивим решењима и брзој изградњи контејнера.


Нуде различите врсте контејнера, прилагођене како приватним тако и пословним потребама.

Брза и ефикасна решења за ваше приватне и пословне потребе!

Њихови контејнери се израђују по жељи и мери купаца, уз изузетну брзину изградње. Зашто чекати месецима на традиционалну градњу када можете имати свој простор спреман за неколико недеља?

Њихове стамбене јединице долазе опремљене кухињом, тоалетом и тушем, пружајући удобност и практичност одмах по достави. Осим тога, њихови контејнери су изузетно прилагодљиви, омогућавајући додатно опремање према жељама и потребама купаца, чиме се ствара простор који савршено одговара њиховом животном стилу.

Без обзира за шта Вам је потребан контејнер, као појединачни контејнер или као комплетан систем, израдићемо одговарајуће модуларно решење. Могућности примене контејера су у грађевини и индустрији, као продајне површине, изложбени простори, или проширење канцеларије, као санитарна решења, за стладиштење, за образовне институције, за манифестације, благајне, итд.

У понуди фирме Мikron Modularbox се налазе:

  • Стандардни контејнери,
  • Канцеларијски контејнери,
  • Deluxe контејнери.

Посетите их на локацијама у Новом Саду, Београду и Ветернику како бисте сазнали више о нашој понуди и како бисмо вам помогли да пронађете решење које одговара вашим потребама.

Димензије контејнера, број врата и прозора, као и додатак санитарног чвора, број утичница и уградња клима уређаја се може прилагодити потребама купца.

Контакт: 

+381606445310
+381606445350

Више модела контејнера можете погледати на њиховом инстаграм профилу mikronbox_kontejneri

Локације: 
Нови Сад, Футошки пут 105
Београд, Земун – Ауто пут за Нови Сад 101
Ветерник – Улица Марка Сервијског 75

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here