Roki Pet Shop – велики избор хране и опреме за све кућне љубимце 

Радујемо се да Вам саопштимо да асортиман животиња у Roki Pet Shop-у проширио. Нове животиње које су стигле у  пет шоп су : рибице, лоптасти питон, брадата агама, гекон, патуљасте зеке, леминге, морски прасци, птице (зебице, нимфе, тигрице) и афрички патуљасти јеж.

БАЧКА ПАЛАНКА: Специјализована продавница Roki Pet Shop се налази у улици Цара Лазара 56 А у Бачкој Паланци. Ова специјализована малопродаја вам нуди велики избор хране и опреме за све кућне љубимце. 


Проширен асортиман кућних љубимаца у Roki Pet Shop

Радујемо се да Вам саопштимо да асортиман животиња у Roki Pet Shop-у проширио. Нове животиње које су стигле у  пет шоп су : рибице, лоптасти питон, брадата агама, гекон, патуљасте зеке, леминге, морски прасци, птице (зебице, нимфе, тигрице) и афрички патуљасти јеж. Овај проширени асортиман је  одговор на Ваше потребе и жеље, и зато је Roki Pet Shop ту за вас.  Пронађите баш оног кућног љубимаца који ће одговарати Вашим потребама и пружити Вам много радости и задовољства.

Све што помислите да вам треба за потребе вашег кућног љумбица, пронаћи ћете у Roki Pet Shop-у.

Ова специјализована продавница званично је почела са радом у децембру 2022 године, а која је већ изазвала велику пажњу и велику посету наших суграђана. Када се ради са љубављу према животињама, и ви као и ваши другари, сигурно то осетите. Посвећеност и пажња је оно што овај породични посао нуди.

-Идеја за отварање настала је као и свака велика идеја – из љубави: „Кућни љубимац, Жако папагај који се зове Роки, био је инспирација за овај пет шоп. Са пословне стране идеју је поткрепила чињеница да смо храну и опрему морали куповати у Новом Саду и Београду због нешто слабије понуде у Бачкој Паланци“, истиче власница Roki pet shop-a.

Можда вам златна рибица из Roki pet shop-a донесе остварење жеља

У богатој понуди Roki pet shop-a у понуди су храна, играчке, додаци исхрани, козметика, транспортери за куце, маце, папагаје, хрчке, зечеве, веверице... Оно што се посебно издваја су лежајеви за куце и маце, као и све везано за акваристику, укључујући и рибице.

Осим по феноменалној и јединственој понуди за кућне љибимце, Roki pet shop се истиче и по допунској набавци само за своје клијенте. Уколико у продавници нема одређеног артикла који тражите за свог љубимца, имате могућност да поручите артикал који стигне у кратком року. Феноменална могућност више за бригу о вашим љубимцима, морате признати.

Храна за све љубимце коју ће обожавати

Код њих је храна за куце прилагођена врсти (mini, medium, maxi), као и узрасту (baby dog, puppy, junior & adult), са мноштво укуса (јагњетином, зечетином, коњетином, пилетином, ћуретином, лососом, пастрмком, пачетином, па и оних као што су дивља свиња, дивља перад, бизон и јелен).

Имамо и специјализовану храну за маце са укусом пилетине, рибе, говедине, а и за стерилисане маце, и оне са уринарним проблемима.

Што се птица тиче храну имају за све врсте папагаја, што је реткост за тржиште у Србији, а и шире.

Али ни то није све, као све модерне фирме које имају тенденцију да расту и својим клијентима пруже врхунску услугу, Roki pet shop планира да у блиској будућности још више обагати понуду.

Разноликом понудом, константно нудимо нове производе и у наш асортиман уносимо све врсте животиња попут зечева, хрчкова, веверица, папагаја, корњача, па и оних егзотичних као што су змије, паукови и гуштери.

Учините ваш и живот вашег љубимца, или најбољег пријатеља срећнијим – дођите у Roki pet shop.

„Плаћање код нас је готовином или свим врстама картица.“

Радно време:
Радним данима: 08:00 – 20:00
Суботом: 08:00 – 17:00
Недељом: 12:00  – 17:00

Контакт: 

: 065 4610 805
Адреса:
Бачка Паланка, Цара Лазара 56 A.