Ва-Ва Вет – „Нека ваше куце и маце буду фаце“

Ветеринарску амбуланту води Драган Пуђа који већ 20 година води рачуна о нашим љубимцима.

Повезаност између кућног љубимца и особе која се о њему брине је често нераскидива, због тога што љубимац резонује са Вама дубље него било која особа из Вашег окружења! Сву неопходну помоћ за очување здравља Вашег пса или мачке потражите у ветеринарској амбуланти Ва-Ва Вет у улици Цара Лазара 18 у Бачкој Паланци.


Квалитетна нега ваших љубимаца у Ва-Ва Вет -у

У овој амбуланти вашем љубимцу ће пружити адекватну негу три доктора ветеринарске медицине и два ветеринаска техничара. Осим што ће бринути о вашем љубимцу на најбољи могући начин и са пуном пажњом, код њих можете оставити вашег пса или мачку уколико идете на пут, окупати их, ошишати и купити им потребну хемију и опрему.

Редовним прегледом у потпуности можете избећи озбиљне здравствене проблеме Вашег љубимца, и како кажу „Кућне љубимце узимајте само уколико схватате да морате да преузмете одговорност за живот другог бића које од Вас зависи.“ 

Кастрација стерилизација, царски рез, абдоминална и онколошка хирургија – све то на једном месту. Подсетимо, просечан животни век кастриране животиње је две до три године дужи него код некастриране животиње!

Посвећеност и брига о вашем љубимцу тиму из Ва-Ва Вета је на првом месту. Ветеринари су посвећени бризи и здрављу кућних љубимаца и обављају готово све врсте дијагностичких процедура и лечења. Ва ва вет пружа услуге:

Клиничке прегледе кућних љубимаца
  • Општи клинички прегледи (како бисмо здрави ушли у зимски период )
  • Систематски прегледи
  • Превентивни прегледи (укључују комплетну крвну слику вашег љубимца )
  • Тестирање паса на срчаног црва
  • Педијатрија

Лечење паса и мачака

 

Хирушке интервенције свих ваших љубимаца

  • Кастарција
  • Стерилизација
  • Абдоминална хирургија
  • Онколошка хирургија
  • Ултрузвучно скидање каменца
  • Царски рез

Ултразвучну дијагностику, лечење стерилитета и вештачку оплодњу

Вакцинацију паса и мачака

Врше вакцинацију против свих болести ко и вакцинацију паса и мачака против беснила и постављање чипа (чиповање). Вакцинацијом кућних љубимаца у ветеринарској амбуланти, умањујемо могућност појаве низа заразних болести које могу озбиљно угрозити њихов живот.

Хематолошке и биохемијске анализе крви

Рентген

Трихиноскопски прегледи меса

Гастроскопија

Пет шоп у оквиру ветеринарске амбуланте вам нуди велики избор хране за псе и мачке и то реномиране марке као што су: Trainer, Purina, Monge, Farmina, Specifik, и храна за мачке Friskies и Felix.

КОЗМЕТИКА, ХИГИЈЕНА И ОПРЕМА

Са изваредном понудом у Ва Ва Вету хигијена неће никада бити проблем вашем псу или маци. Од козметике можете пронаћи шампоне, лосионе, парфеме, балзаме за шапе марки као што су Аnimomogu, Duovo, и Мaglofarm.

У ветеринарској станици Ва-ва вет можете купити сву неопходну опрему за ваше љубимце као што су транспортери за псе и мачке, повоци, огрлице, амови, четке, флекси повоци, маказе за нокте, четкице за зубе, флашице, играчке.

Радно време: 

Понедељак – Петак: 08:00 до 20:00 часова

Субота: Од 08:00 до 15:00 часова

Недеља: Од 10:00 до 12:00 часова

Контакт:

Маил: [email protected]

Телефони: 064 1427544, 021753976

Дежурство за хитне интервенције

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here