DiL-Ju je tvoj prijatelj na putu!

3573

BAČKA PALANKA: Već 18 godina kompanija DiL-Ju je partner velikom broju vozača na području opština Bačka Palanke, Bač, Bački Petrovac, a i šire. Dil-Ju brine o svim segmentima bezbednog pojavljivanja u saobraćaju svojih klijenata. Bilo da se radi o zameni pneumatika na vozilu, dijagnostici ili servisu vašeg prevoznog sredstva, DiL-JU je svojim iskustvom stekao laskavu titulu – Pravog prijatelja na putu! 

Dil-Ju, Dositejeva 71, Bačka Palanka

Dobar vozač odlikuje se i time što razmišlja kako da svoj automobil kvalitetno pripremi za predstojeće hladne dane. Priprema automobila za zimski period uštedeće dosta novca i poštedeti vozače mnogo briga i neprijatnosti.

Gume su jedini deo vozila koji je U STALNOM KONTAKTU SA PUTEM. Stanje u kome se nalaze gume značajno utiče na vašu bezbenost. Neispravne gume umanjuju performanse vašeg vozila, smanjuju efikasnost kočenja (produžavaju zaustavni put), upravljanja, ubrzanja i udobnost vožnje. Zato je neophodno da se brinete o vašim gumama i povremeno kontrolišete njihovu ispravnost.

DiL-Ju je prepoznatljiv u širem okruženju kao distributer najvećih svetskih brendova guma. Iz ponude se izdvajaju specijalizovani programi:

  • Gume za putnička i poluteretna vozila
  • Gume za teretna vozila
  • Gume za traktore, kombajne i ostale priključne mašine
  • Gume za motocikle

Gume za putnička i poluteretna vozila

 

Gume za teretna vozila

 

 

Agro program – Gume za traktore, kombajne i ostale priključne mašine

 

Gume za motocikle

 

 

90 % vozača se susrelo sa problemom neispravnih elekrtoinstalacija na automobilu, da ne može da upali auto jer je akumulator prazan. Ispravnost akumulatora se može proveriti pomoću uređaja za kontrolu akumulatora, a ukoliko ga ne poseduje proverite ga u automehaničarskom servisu Dil-Ju. Kod provere akumulatora jedna od bitnih stavki je snaga akumulatora odnosno da li može da da potrebnu jačinu struje prilikom startovanja motora.

U prodavnici možete naći veliki izbor akumulatora marke TOPLA, VARTA, EXIDE, BOSCH i FIAMM. DiL-Ju je za ove brendove akumulatora ujedno i ovlašćeno serviser.


Po pravilu, trebalo bi koristiti ulje koje preporučuje proizvođač automobila. Kada treba menjati ulje? I to zavisi od tipa automobila, uslova eksploatacije, kvaliteta i vrste ulja. Ipak, po pravilu, nivo ulja u motoru bi trebalo kontrolisati na svakih 1.000 pređenih kilometara, a menjati ga treba jednom godišnje, ili u propisanim intervalima zamene.

U prodavnici DiL-Ju možete pronaći veliki izbor motornih ulja velikih svetskih proizvođača, kao što su SHELL, PAKELO, ELF i TOTAL.


U zavisnosti od upotrebe, filteri nude različite vrste zaštite: od zdravlja vozača i putnika do zaštite motora automobila i okruženja . Redovna kontrola efikasnosti različitih sistema za filtriranje vašeg automobila produžava vek trajanja kao i bezbednost istih. Filteri na automobilu imaju osnovni zadatak da zadrže nečistoću, nudeći razne vrste zaštite kao i prednost za putnike u kabini, sam automobil i okolinu.

U prodavnici DiL-Ju možete pronaći veliki izbor filtera polena, filtera goriva, filtera ulja, filtera vazduha i filtera klima poznatih svetskih proizvođača, kao što su MANN, UNICO i WIX.


Redovno servisiranje automobila veoma je važno za njegovu trajnost, ekonomičnost i sigurnost. Ali, ponekad se desi da iz raznih razloga dođe do kvara na nekom od delova na vašem četvorotočkašu.

Tada je važno da imate proverenog auto-servisera, koji će kvalitetno, brzo i najpovoljnije otkloniti problem. Proverite zašto vozači s punim pravom imaju poverenje u svog servisera Dil-Ju.

 

 

Vaš DiL-Ju

BAČKA PALANKA, Dositejeva 71

021/750-263 i 021/754-714

E-mail: [email protected]

1 коментар

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here