DiL-Ju – Припремите ваш аутомобил за зиму брзо и повољно (ВИДЕО)

Бригу о вашем четвороточкашу препустите стручном и љубазном DiL-Ju тиму. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

БАЧКА ПАЛАНКА – Од првог новембра, према Закону о саобраћају, возачи су обавезни да на возилима имају сва четири зимска пнеуматика. 


Обавезна је и друга зимска опрема па смо тим поводом посетили продавницу DiL-Ju у Бачкој Паланци. Они имају одличну понуду зимских гума, широк спектар услуга које нуде, као и сјајне погодности за своје купце

Дуги низ година DiL-Ju је место где возачи могу да купе и замене гуме на путничким и теретним возилима. DiL-Ju је званични продавац Mishelin и Goodyear пнеуматика, а у понуди имају Nexen, Continental и многе друге гуме различитих ценовних рангова и квалитета. Ценовно се труде да буду максимално повољни и коректни. Плаћање је могуће на рате уз чекове грађана, а одобравају попуст за готовинско плаћање.

Замену гума није потребно заказивати унапред, посетите их или контактирајте путем телефона 021/750-263 и 021/754-714

Сви купци премијум гума Mishelin и Goodyear у DiL-Ju продавници имају обезбеђене вредне поклоне произвођача као што су VOZZi пакети за Европу, пакети осигурања на путу и бонови за гориво…

Поред пнеуматика за аутомобиле овде ћете пронаћи и гуме за мотоцикле, комби возила, теретна возила, тракторе, комбајне, и пољопривредну механизацију.

Посебна услуга коју врши је DiL-Ju јесте хотел за гуме. Када замените Ваше пнеуматике, не морате да их носите кући већ могу да остану правилно складиштене у магацину DiL-Ju продавнице до следеће замене.

Све на једном месту за ваше возило – можемо слободно тако описати продавницу DiL-Ju зато што ћете код њих пронаћи и велики избор алуминијумских фелни, оригиналних ауто патосница, а можете обавити и комплетан технички преглед са регистрационом налепницом.

Поред великог избора квалитетних гума, за хладне дане важно је да обезбедите и адекватне акумулаторе и проверите исправност Вашег аутомобила. DiL-Ju нуди највећи избор акумулатора са гарантним роковима до 40 месеци. Такође, врше тестирање акумулатора и тестирање електрике возила.

Не заборавите на време да обезбедите и зимску козметику – антифриз, ланце за снег, одлеђиваче као и зимске течности за брисаче…

Ваш DiL-Ju

БАЧКА ПАЛАНКА, Доситејева 71

Телефони: 021/750-263 i 021/754-714

E-mail: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here