Koki Travel и Mini II – Висок ниво безбедности и велики избор возила

Превоз путника, сарадња са туристичким агенцијама, изнајмљивање возила за све потребе

936

Koki Travel и doo Mini II , превозничке компаније из Челарева, са дугогодишњом традицијом, годинама уназад пружају услугу превоза путницима широм региона. Са традицијом дужом од 20 година, обе компаније су се позиционирале као једни од лидера у путничком превозу.


У понуди се налази велики избор аутобуса који задовољавају све потребе путника.

Са возилима од 18, 20, 23, 30, 38, 39, 48, 57 и 81. комерцијалног места, пружа се разноврсност и могућност избора према преференцијама путника. Било да имате специфичне захтеве, или организујете путовање са породицом, друштвом, колективом, ту су за вас. Они су ваш партнер у стварању незаборавних путовања.

Посебно се поносе својом флотом високотуристичких аутобуса, која укључује најновије моделе као што су спринтери, Iveco Daily, Setrа s516, Man lion’s coach, Setrа s431dt (даблдекер). Ова возила су дизајнирана да пруже врхунски комфор и сигурност током путовања.

Услуге које пружају:

  1. Превоз путника:
    Било да је у питању Србија или дестинације широм света, нуде вам сигуран и удобан превоз који ће учинити ваше путовање незаборавним.
  2. Сарадња са туристичким агенцијама:
    Кроз партнерства са туристичким агенцијама, омогућавају ванлинијски превоз који ће употпунити туристичке авантуре крајњих корисника.
  3. Изнајмљивање возила за ваше потребе:
    За персонализована путовања, стоје вам на располагању са њиховим возилима, спремним за договорене руте.

Квалитет без компромиса у пружању услуге превоза 

Као одговорне превозничке компаније, редовно и пажљиво одржавају своју возну флоту. Тиме осигуравају да су возила увек у врхунском стању, чиста и спремна за сигурну и удобну вожњу.

Њихова посвећеност професионалности је неупитна. Возачи су високо обучени и искусни и пружају најбољу могућу услугу током путовања. Њихова љубазност, тачност и ефикасност су стубови пословања ових компанија.

Безбедност и удобност путника на првом месту

Возила су опремљена најновијом сигурносном технологијом, укључујући систем заштите од судара и система против проклизавања. Такође, аутобуси су опремљени удобним седиштима, климатизацијом и забавним садржајем како би путници имали пријатан доживљај током целог путовања.

Верују да квалитетна услуга не мора бити прескупа. Са коректним ценама, приступачним свим путницима, желе да омогуће да путници уживају у врхунском путничком искуству без оптерећивања свог буџета.

Ванлинијски превоз у земљи и иностранству

Такође, Koki Travel и doo Mini II пружају флексибилност у начину плаћања. Компаније су спремне да се договоре око валуте плаћања, како би омогућили максималну практичност и задовољство приликом сарадње.

Традиција и велики број задовољних клијената су њихова најбоља препорука. Поносе се дугогодишњим искуством у индустрији путничког превоза и својом способношћу да пруже услугу која превазилази очекивања. Увек се труде да стекну поверење путника и да их задовоље својим професионализмом и посвећеношћу.

Када је у питању путовање, Koki Travel и doo Mini II су поуздана опција. Изаберите их и уживајте у сигурној, удобној и незаборавној вожњи. Путујте с поверењем, путујете са Koki Travel и doo Mini II .

Контакт: 

Контакт телефон: 063/731-1-831; 066/00-38-67

Адреса: Милана Атлагића 53, Челарево

Радно време: 08:00-16:00 часова (доступни 24 часа )

Мејл: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here