Бензинска станица Radun AVIA – Све за возаче на једном месту

Одлучите се за једноставност и ефикасност - одаберите Radun AVIA  бензинску станицу за све ваше потребе у вези са регистрацијом возила!

Бензинска станица Radun AVIA , већ 28 година успешно послује на адреси Бранка Бајића бб у Бачкој Паланци. Поред продаје нафтних деривата, код њих можете регистровати возило без одласка у МУП и платити од 3 до 12 рата уз административну забрану и на чекове грађана бескаматно на 6 месеци.


Откријте практичност на једном месту са Radun AVIA бензинском станицом!

Више се не морате мучити са одласцима на различите локације како бисте регистровали своје возило или обавили технички преглед. Radun AVIA  вам пружа једноставно решење – све на једном месту!

Бензинска станица Radun омогућава вам да региструјете своје возило без одласка у МУП, добијете регистрациону налапницу и да обавите технички преглед, све то уз додатну погодност – Долазе на вашу адресу уколико ви нисте у могућности да дођете, и то БЕСПЛАТНО.

За вас ће припремити овлашћења за регистрацију и завршити све потребне уговоре. Без обзира на ваше потребе, Radun AVIA  је ту да вам олакша процес регистрације и осигура да све буде обављено брзо и ефикасно.

За пољопривреднике су спремили најбоље цене горива!

Искористите све погодности уз Radun AVIA бензинску станицу!

Уз сваки обављен технички преглед, чека вас посебна понуда – ниже цене деривата горива! То значи да након што завршите преглед, можете допунити резервоар свог возила по повољнијим ценама.

Radun AVIA вам нуди још више погодности куповином асортимана са пумпе, осим квалитетног горива, добијате и бесплатну замену уља на вашем возилу, допуну течности за стакла, односно помоћ око постављања делова и асортимана који сте купили код њих. Код њих можете купити робу широке потрошње, уља за возила, обавезну опрему за ваш аутомобил, акумулаторе, универзалне патоснице, пуњаче за телефон, раткапне за ваше возило и још много тога.

За цењене пензионере, спремили су 10% попуста уз пензионерску картицу, за све услуге техничког прегледа и регистрације возила.

Бензинска станица Radun вам нуди и 

  • Услуге техничког прегледа и регистрације возила до 3,5 тоне,
  • Осигурање стакала и каско осигурање,
  • Пакете помоћи на путу и путно осигурање,
  • Продају Таг и допуну Таг уређаја за Србију,
  • Вулканизерске услуге,
  • Израда купопродајних уговора и пренос власништва,
  • Израда овлашћења за ураправљање моторним возилом у земљи и иностранству,
  • Pay spot – Плаћање свих рачуна.

Принципи на којима је компанија Radun AVIA основана и којима се руководи у свом пословању су рационалан приступ пословању својствен породичним фирмама, коректност и поштовање договора, као нешто што се не доводи у питање. То, већ дуги низ година, препознаје хиљаде и хиљаде купаца и добављача.

Контакт: 

Бранка Бајића бб, Бачка Паланка

021 6040 011

064 648 55 14

064 1613 173

Радно време техничког прегледа: 

Понедељак – Петак: Од 07:00 – 16:00 часова

Суботом: Од 07:00 – 13:00 часова

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here