Сјај плус – Део вашег дома већ 17 година

Сјај плус се бави продајом боја и лакова, фасада, а поседују и комплетан асортиман за лепљење плочица, готове водопериве боје, молерски алат, славине и батерије

1274

Сјај плус постоји од 2008. године на тржишту Бачке Паланке захваљујући поверењу купаца који су препознали квалитет услуге коју ова продавница пружа. Налазе се у Веселина Маслеше 27, у Бачкој Паланци, на путу према Тиквари.


„Поседујемо огромно искуство у послу и поносни смо на успешну сарадњу са многим задовољним клијентима на територији целе Војводине који осете да се бавимо послом који волимо.“

U Сјај плусту се труде се да боје и лакови, као и пропратни материјал, буду што бољег квалитета зато сарађују са великим фирмама и именима као што су: Nida, Cool, Chemmax, Marima, Bekament, Body, Body, Ceresit, Stilby, Rapid, Aqua San, Beorol,  itd.

-У Сјај плусу су понуду стално проширивали у складу са захтевима купаца и новитетима који су се појављивали на тржишту. Зато код њих можете пронаћи сигурно све што вам је потребно за пројекте које сте замислили.


„Трудимо се да цене нашег продајног асортимана буду конкурентне, али оно што нас издваја на тржишту јесте знање и помоћ коју пружамо купцима. Код нас ћете добити савет за припрему и начин употребе производа, али и за решавање проблема на које наилазите.“

Сјај плус се бави продајом боја и лакова, фасада, а поседују и комплетан асортиман за лепљење плочица, готове водопериве боје, молерски алат, славине и батерије. Такође у понуди имају и електро материјал, утичнице, прекидаче, сијалице. Ауто програм, гитови, лакови, конструкције и материјал за гипсане радове (сува градња).

Сјај плус има све што вам треба за преуређење куће или стана.

У њиховом продајном асортиману можете пронаћи све што вам је потребно за комплетну адаптацију стамбеног и пословног простора.

У асортиману фарбаре Сјај плус нуде вам и широку понуду производа од стиропора, и то: Плафонске облоге, 3D wall – зидне облоге, рустичне греде и даске, украсне лајсне-угаоне, зидне, подне, гравиране, скривачи расвете, имитација камена – Стyро Стоне, фасадне лајсне, прозорске клупице, нут профил, фасадни стубови, стопе и капители, фасадне коцке и украси, жардињере, 3D слова.

Приликом куповине батерија не треба пристати на компромис, будући да су батерије део купатила, који се највише користи и хаба. Квалитет батерија одређује отпорност на константо отварање и затварање. Квалитетне батерије могу да издрже око 350000 циклуса отварања и затварања. Славине могу бити једноручне и дворучне. Једноручне славине се све чешће користе у домаћинствима, јер су веома практичне. Померањем ручице лево-десно се регулише температура, док се млаз воде појачава или смањује подизањем или спуштањем ручице. Батерије су доступне у различитим дизајнима, стога се лако уклапају у сваки стил кухиња или купатила.

Сјај плус вам обезбеђује бесплатан транспорт робе на локацију, при већим куповинама, а такође можете робу купити и на одложено путем чекова.

Контакт: 

Телефони: 060 6047164, 060 6047168, 021 6047 164

Email: [email protected]

Адреса: Веселина Маслеше 27, Бачка Паланка

Радно време:

Радним данима: Од 08:00 до 19:00 часова

Субота: Од 08:00 до 16:00 часова

Запрати Сјај плус на фejзбуку: Sjaj Plus 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here