Тела супружника пронађена у шахту у Ветернику

Трагедија у Ветернику

Foto: Ilustracija/mojnovisad.com

Брачни пар, Милана Н. (65) и њен супруг Јосип Н. (68) пронађени су у петак (23.06.) око 12 часова у Улици Јована Мушкатировића 9, у Ветернику.


Како смо сазнали на лицу места, захваљујући надзорној камери у близини, утврђено је да су, најпре мушкарац, па за њим и његова супруга сишли у шахт.

Шахт се налази у дворишту њихове породичне куће. Трагедију је открио унук настрадалих, а до несреће је дошло највероватније од струјног удара, али то за сада званично није потврђено. Тела су пронађена једно преко другог.

– Вероватно се ради о несрећном случају. Нема индиција да је у питању неки злочин. Истрага је у току – каже извор упознат са случајем.

– Чули смо полицију и ватрогасце са сиренама, и испрва смо мислили да се запалила радионица која се налази до њихове куће. Уплашили смо се јер је ту фирма за столарију, али кад смо се приближили видели смо да се све врти око шахта куће наших драгих комшија – каже један од станара улице у Ветернику и додаје да се сумња да је у шахт прво ушао мушкарац, а када је почела да га тресе струја, жена је ушла како би му помогла и тако су трагично окончали животе.

Комшије су рекле да се настрадали брачни пар недавно доселио у кућу у Ветернику, јер су стан у Новом Саду мењали за живот у приградском насељу. Они су додали да су их због тога слабо познавали, тако да немају детаљније информацији о Милани и Јосипу.

Иначе, кућа у Улици Јована Мушкатировића је опасана високом металном оградом, а јуче је у поподневним часовима, у време наше посете, улаз је био запечаћен.

Фото: Дневник

Извор из истраге предочава да је најпре морала да се искључи струја у целом кварту, да би им се уопште пришло и покушало да се помогне. Нажалост, већ је било касно и они су били једно преко другог у шахти.

Према незваничним сазнањима, брачни пар нема заједничку децу, али имају из првих бракова, сина и ћерку.

Тела су послата на обдукцију, а даљом истрагом утврдиће се како је брачни пар преминуо.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here