Брендиране кесице шећера – Унесите лични печат у свој бизнис

Искористите предности кесица шећера са брендом и унапредите своје пословање. Ваш бренд заслужује да буде примећен и памћен!

Феноменалан алат у свету брендирања – Mr. Sugar кесице шећера са брендом ваше фирме! Са овим производом, ваша угоститељска или хотелска фирма може оставити снажан утисак на госте и истовремено побољшати препознатљивост бренда.


Шта чини кесице шећера са брендом тако посебним?

  • Персонализација

Са овим производом, имате могућност да прилагодите кесице шећера са логотипом, именом или било којим другим брендираним елементом ваше фирме.

  • Снажан маркетиншки алат

Кесице шећера са брендом су више од обичног шећера – оне су маркетиншки алат који континуирано промовише вашу фирму.

  • Ваш бренд ће изгледати елегантно и софистицирано

Ово је одличан начин да пружите додатну вредност својим клијентима и истовремено промовишете свој бренд.

Брендиране кесице шећера омогућавају вам да унесете лични печат у сваки детаљ свог угоститељског објекта.

Брендиране кесице шећера су важне за стварање емотивне везе са гостима јер пружају прилику за персонализацију, повезивање са брендом, изазивање позитивних емоција и подстицање дељења искустава. Ова емотивна веза може довести до лојалности гостију и препорука другима, што је кључно за успех ваше фирме.

Коме је намењен рекламни шећер?

Рекламни шећер превасходно је намењен угоститељским објектима као што су кафићи, ресторани, пицерије, посластичарнице, објекти брзе хране… Оно што додатно добијате осим шећера јесте и могућност да пласирате свој логотип (бренд) на кесицу шећера. Тиме ћете учинити ваш шећер препознатљивим док у исто време рекламирате свој угоститељски објекат.

Mr. Sugar пакује и доставља на Вашу адресу рекламни бели и смеђи шећер, који производимо у две варијате: брендирани и универзални. И бели угоститељски шећер и жути угоститељски шећер пакујемо у облику јастучића. За паковање се користи квалитетни мултипак папир који се састоји од три слоја: ПЕ фолија, папир и лак. На тај начин се повећава дуготрајност и свежина производа.

Битно је напоменути да се Mr. Sugar шећер пакује по највишим стандардима.

Контакт:

Телефон: 060 1521072

Mr. Sugar Bačka Palanka

Погледајте њихове досадашње радове на инстаграм страници:

pakovanje_secera_u_kesice

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here