Цветни студио Bloom Flower – оаза за љубитеље цвећа, детаља и уникатних поклона

Bloom Flower такође пружа могућност поручивања и доставе цветних аранжмана на адресу.

Бачкопаланчанка Душка Зорић, талентована уметница коју већ знате и која је своју креативност претворила у животни позив, сада има још један разлог за славље. Након успешних радова у изради уметности од папира, Душка и њена сестра Нада Шакота су одлучиле да њихове предивне креације донесу ближе својим клијентима. Зато са поносом позивају све да посете њихов први продајни објекат под називом Bloom Flower на адреси Југословенске армије 60 у Бачкој Паланци.


Цветни студио Bloom Flower отворен је за посетиоце

Продајни објекат Bloom Flower, смештен на адреси Југословенске армије 60 је оаза инспирације за љубитеље цвећа, префињених детаља и уникатних поклона. Bloom Flower такође пружа могућност поручивања и доставе.

Душка и Нада

Папирно цвеће, саксијско цвеће, декорације и поклони од сада на дохват руке

Уз квалитетан италијански папир као основни материјал, Bloom Flower ће вам представља широку палету производа – од прелепих лампи, цветних зидова, украса и цветова, до комплетних цветних сетова, рајска врата и декорација за све врсте прослава попут венчања, крштења, рођендана и осталих свечаности, како од папирног, тако и од живог цвећа. У овом студију можете купити и перзонализоване поклоне, поклоне за децу и одрасле, саксијско цвеће, прелепе аранжмане, рамове за слике и још много прелепих поклона.

Душка је увек била креативна, а љубав према цвећу неговала је годинама радећи у цвећари. Сада су она и њена сестра Нада је спојиле таленте и пружају вам могућност да купите креативна дела у новом студију.

Декорације прослава и изнајмљивање цветног зида

Bloom Flower продајни објекат пружа вам могућност да истражите богат асортиман цвећа и других уникатних производа. Уколико тражите савршен поклон за посебну особу или желите да оплемените ентеријер свог дома или пословног простора, тим Bloom Flower ће вам са задовољством помоћи у одабиру. У овом цветном студију можете доћи по идеје за декорацију простора или посебних догађаја.

Duška Zorić ispred svog cvetnog zida

Посетите Bloom Flower продајни објекат у Бачкој Паланци и доживите чаролију коју цвеће може да пружи. Будите сигурни да ће вас њихови аутентични и трајни цветови одушевити и да ће ваши најдражи уживати у јединственом поклону који ће заувек остати као симбол љубави.

Пратите их на друштвеним мрежама, где ће редовно делити инспирацију, нове колекције и посебне понуде. Посетите већ данас овај нови продајни објекат где се љубав према цвећу претапа у јединствену уметност.

Контакт: 

Адреса: Југословенске армије 60, Бачка Паланка

Радно време: 

Понедељак-субота: од 9:00 до 20:00 часова,

Недеља: од 09:00 до 13:00 часова

: Bloom Flower BP

: Bloom Flower

: bloomflower.bp

: 064/109-52-45, Бачкa Пaланка 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here